VEĽKÝ REKREAČNÝ AREÁL POD NÍZKYMI TATRAMI

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Obytná plocha:  
1228 m
2
okres Brezno
Brezno
Zadné Hálny
pred 118 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 112 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

DOBRÉ REALITY s.r.o. pobočka Brezno, Rázusova 33, Vám ponúkajú na predaj rozsiahly rekreačný areál v Brezne, časť Zadné Hálny. Leží na pozemku o rozlohe 7816 m2 a pozostáva z apartmánového domu s wellness centrom a vonkajším bazénom, samostatne stojacou veľkou, spoločenskou miestnosťou, zrubového domčeka s vlastným bazénom a záhradným jazierkom a rodinného domu s dvoma samostatnými bytovými jednotkami.

APARTMÁNOVÝ DOM (zast.plocha 295 m2), pozostáva zo štyroch samostatných apartmánov.

Každý má vstupnú chodbu, vlastnú kuchyňu, obývaciu izbu s krbom, dve izby, kúpeľňu so sprchovým kútom, samostatné WC a vonkajšie posedenie.

Súčasťou apartmánového domu je wellness centrum, s vírivkou, relaxačnou miestnosťou, dvoma saunami, vonkajším bazénom a príslušenstvom.

SAMOSTATNÁ SPOLOČENSKÁ MIESTNOSŤ (zast.plocha 92 m2) s kapacitou 40 osôb má kuchynskú linku, barový pult, vlastné sociálne zariadenie a vnútorné otvorené ohnisko. Priamo z miestnosti je možné vyjsť do záhrady, kde sa nachádza vonkajšie ohnisko s posedením, záhradná hojdačka a dostatok priestoru pre iné aktivity návštevníkov.

DREVENÝ ZRUB s bazénom a záhradným jazierkom (zast.plocha 55 m2) , na prízemí sa nachádza kuchyňa, obývacia miestnosť s krbom, kúpeľňa, samostatné WC a na poschodí sú dve samostatné izby ( 1/2, 1/3).

RODINNÝ DOM s dvoma samostatnými bytovými jednotkami. Jedna je po celkovej rekonštrukcii a pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, jedálenskej a obývacej miestnosti, troch spální, dvoch šatníkov a samostatnej kúpeľne a WC. Druhá je v pôvodnom stave, preto je nutná celková rekonštrukcia. Pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, jednej izby, kúpeľne s WC a komory.

Vzhľadom k tomu, že uvedené objekty sú rozmanité, nachádzajú sa na rozsiahlom pozemku a poskytujú širokú paletu možností ich využitia, je možné kúpiť ich aj jednotlivo.

Podrobnejšie informácie aj fotografie o uvedených nehnuteľnostiach nájdete v našej ponuke DOBRÉ REALITY s.r.o. nasledovne:

ID 1300043227 REKREAČNÝ AREÁL so super vybavením

ID 1300043319 RODINNÝ DOM VHODNÝ NA BÝVANIE AJ PODNIKANIE

ID 1300043226 DREVENÝ ZRUB S BAZÉNOM

Bližšie informácie Vám poskytneme telefonicky, alebo osobne pri obhliadke objektu. V prípade záujmu ma kontaktujte na tel.č. 0905514471, Strmeňová Adriana.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Plocha pozemku:
7816 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
1228 m2
Zastavaná plocha:
662 m2

Na mape: VEĽKÝ REKREAČNÝ AREÁL POD NÍZKYMI TATRAMI

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.