Predaj, chalupa Brezno, Mazorníkovo, rekreačný dom - ZNÍŽENÁ CENA

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chalupa

Obytná plocha:  
185 m
2
okres Brezno
Brezno
pred 90 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 57 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj rekreačný dom v Brezne. Dom bol po kompletnej rekonštrukcii skolaudovaný v roku 2007. Obklopuje ho rozsiahly, slnečný pozemok o rozlohe 2478 m2 z rýchlym prístupom na hlavnú cestu, smer Banská Bystrica. Nachádza sa na jednom z najkrajších miest horehronia s nádherným výhľadom na Nízke Tatry. Rozľahlý pozemok poskytuje majiteľovi súkromie a ničím nerušené výhľady, k dispozícií je aj vlastná prístupová cesta a miesta na parkovanie viacerých vozidiel. Na pozemku je hospodárska budova s krytým prístreškom na parkovanie auta, dielňa, dreváreň, skladové priestory a menšia drevená stavba. Do domu vedie vchod zo schodištia z dvora do spojovacej chodby, kde sa nachádzajú vstavané skrine a šatník. Dominuje tu dobre vybavená kuchyňa s jedálňou, veľká spálňa z krbom, kúpeľňa a WC. Zo vstupnej chodby je schodiskom prístupné horné podlažie, kde je k dispozícií prechodová hala s výhľadovým balkónom, dve izby a kúpeľňa zo sprchou a WC. Prvé podlažie je čiastočne pod úrovňou pozemku, má samostatný vchod z dvora, k dispozícií je tam kuchyňa, sklad paliva a kotolňa. Dom Vás osloví veľkorysým priestorom 165 m2 úžitkovej plochy a funkčným usporiadaním jeho jednotlivých častí. Vrchné podlažia sú presvetlené, denné svetlo je prítomné vo všetkých obývaných častiach, poskytuje obyvateľom domu pohodlie a komfort. Vykurovanie je zabezpečované ústredným kúrením, radiátory sú napojené na starší kotol na pevné palivo, k dispozícií sú elektrické ploché konvektory, ktoré sú diaľkovo ovládateľné, určené na vykúrenie domu pred príchodom jeho obyvateľov. K dispozícií je aj teplovzdušný krb s prieduchmi do hornej časti obytnej plochy domu. Odpad je zvedený do kanalizácie, voda je privedená, k dispozícií je aj úžitková voda zo studne priamo na pozemku, v tesnej blízkosti nehnuteľnosti je možnosť pripojenia sa na plyn. Prevádzkové náklady sú závislé na ročnom období a používanom palive na vykurovanie, priemerne 120 € mesačne. Dom sa predáva vrátane všetkého zariadenia. Kompletná ponuka služieb, športovísk a servisu je k dispozícií v blízkom okolí. Dom je celoročne využiteľný a spolu s pozemkom je dobrou investíciou, zároveň ideálne spĺňa podmienky na život rodiny a prácu z domu. Blízkosť hôr, čerstvý vzduch a prostredie je balzamom na dušu a telo, nachádza sa len 1 km od obchvatu Brezna v blízkosti udržiavaných domov a príjemných susedov. Energetická trieda B. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0948 363 330 alebo na annanociarova@haloreality.sk. ID ponuky: BR-57641

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------

- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS

- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH

- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti

- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť

- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi

- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti

- inzerujeme na viac ako 200 portáloch

- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona

- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami

- na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov

- naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor

-----------------------------------------------------------------------------

Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.

Plocha pozemku:
2478 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
áno
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
185 m2
Zastavaná plocha:
110 m2
Terasa:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.