RADO reality vám ponúka na predaj chatu v meste Brezová pod Bradlom

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
51 m
2
okres Myjava
Brezová pod Bradlom
pred 170 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 169 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO reality vám ponúka na predaj chatu v meste Brezová pod Bradlom

Chata sa nachádza pri lese v meste s bohatou históriou a kultúrnymi tradíciami.

Brezová bola domovom mnohých významných osobností slovenského politického, cirkevného alebo kultúrneho života. Pripomenutím významnosti života a diela osobností sú napríklad pamätníky Jozefa Miloslava Hurbana, Samuela Jurkoviča, Štefana Osuského alebo Jána Papánka. V meste sa každoročne konajú tradičné kultúrne akcie, ktoré majú svoj vzor v našej dávnej minulosti, zvykoch a tradíciách.

Nad mestom sa týči vrch Bradlo, na ktorého vrchole sa nachádza Mohyla generála Milana Rastislava Štefánika, rodáka z neďalekých Košarísk. Krajina v okolí mesta poskytuje skvelé podmienky pre aktívne využívanie voľného času v nádhernom prostredí.

Táto pekne situovaná chata prešla kompletnou rekonštrukciou v roku 2020, prerábala sa voda, elektrika, parkety, dlažby, fasáda, ploty, kúpeľňa.

Boli vybudované nové terasy a trávnik, plus nové zariadenie. Obytná plocha chaty je 51 metrov, zastavaná plocha je 17 metrov na troch podlažiach.

Chata je umiestnená na pozemku, ktorý má rozlohu 227 metrov.

V chate je zavedená voda, elektrika, odpad- žumpa. Kúrenie je na tuhé palivo, na čo poslúži pec, alebo je možné použiť aj elektrické radiátory.

V chate je vybudovaná kúpeľňa a WC. Ako obytné priestory poslúžia 2 izby, plus kuchyňa spojená s obývačkou.

Mesto poskytuje svojim občanom a návštevníkom všetky základné služby. Nachádzajú sa tu dve materské školy, základná škola, základná umelecká škola, centrum voľného času i mestská knižnica, zdravotné stredisko, lekárne, sieť obchodov a služieb. Viacero športových areálov, najmä futbalové ihrisko, multifunkčné ihriská, tenisové kurty, kúpalisko, detské ihriská a parky poskytujú štandardné podmienky pre rozvoj športu a zmysluplného využívania voľného času.

Zdravotnícke služby na území mesta zabezpečujú traja praktickí lekári pre dospelých, tri stomatologičky, gynekológ. Okrem lekárov poskytujú zdravotné služby aj rehabilitační pracovníci, jeden protetik, rehabilitačná masérka.Väčšina zdravotníckych služieb je sústredená v budove zdravotného strediska.

Energetický certifikát -D

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Kontakt na makléra:

Radovan Rothacker

RADO Reality Group

Tel.: +421905635073

E-mail: rothacker@radoreality.sk

radoreality.sk

Plocha pozemku:
227 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
áno
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
neuvedené
Elektrický prúd:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne palivové
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.