Vynikajúca investičná príležitosť

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Obytná plocha:  
2000 m
2
okres Stropkov
Bžany
pred 186 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 182 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame jedinečnú investičnú príležitosť na kúpu hotelového komplexu TESLA, ktorý čaká na rekonštrukciu typu apartmánového bývania.

Nachádza sa v rekreačnej oblasti Domaša – Vaľkov v pokojnej časti obklopenej prírodou. Hotelový komplex pozostáva zo štyroch samostatných pavilónov, pričom tri pavilóny sú vhodné na apartmánové bývanie a jeden pavilón je určený na reštauračné účely, kde sa v budúcnosti dajú organizovať rôzne spoločenské akcie, svadby, pracovné či obchodné stretnutia. Každý z troch pavilónov, má tri poschodia a nachádza sa v ňom 15 samostatných apartmánov s vlastným sociálnym zariadením s balkónom a s výhľadom na vodu. Taktiež sa tam nachádza veľký 4 – izbový byt o výmere cca 100m2 so samostatným vchodom. Štvrtý pavilón o výmere 840m2, ktorý môže, no nemusí byť určený ako reštaurácia má dve poschodia a celý je podpivničený. Na jednom poschodí je priestranná samostatná kuchyňa a veľká miestnosť cca pre 150 ľudí, druhé poschodie je možné využiť ako ubytovaciu jednotku. V pivničných priestoroch je kotolňa a taktiež dosť priestoru na využitie typu "wellness". Taktiež k tomuto pavilónu prislúcha veľké samostatné parkovisko.

V okolitej časti je pozemok, ktorý možno využiť na výstavbu altánkov, ktoré by prislúchali k určenému apartmánu.

Rekreačný komplex sa predáva po pavilónoch, tri identické pavilóny s prideleným pozemkom každý v hodnote 155.000 Eur a štvrtý reštauračný s apartmánovou časťou za 207.000 Eur.

V prípade záujmu o celý komplex + pozemky s celkovou rozlohou 31762m2 cena 980 000 Eur. Pri serióznom záujme možná dohoda!

Názor makléra: Túto nehnuteľnosť odporúčame vidieť, pretože ponúka viacero možností k realizácii podľa vlastných predstáv.

Plocha pozemku:
12000 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
2000 m2

Na mape: Vynikajúca investičná príležitosť

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.