Reality holding+ ponúka Čadca Korňa chalupa na predaj - exkluzívne v Rh+

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chalupa

Obytná plocha:  
100 m
2
okres Čadca
Čadca
pred 305 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 292 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Reality Holding + vám ponúka Na predaj krásna chalupa s pozemkom vo výmere 1255m2 v obci Korňa pod Živčakovou v krásnom prostredí plnom zelene, kľudu.

Chalupa je drevená s murovanou prístavbou a veľkou záhradou plnou ovocných stromov. V chalupe sa na prízemí nachádza kuchyňa s jedálňou, oddychová miestnosť, kúpeľňa s WC a sprchovým kútom. Na poschodí sa nachádzajú dve spacie miestnosti.

Celkom cca pre 14 ľudí.

V záhrade je malý domček - "trucovňa", ktorý je vhodný na oddych, hru pre deti, ale dá sa aj prespať. V záhrade sa nachádza aj posedenie pre grilovanie či opekačku, humno na odkladanie s malou dielňou a latrínou.

Dostupnosť chalupy je celoročná, je napojená na elektriku, má aj vlastnú studňa s úžasnou vodou,Cena 55 000,00 EUR/celkom. Ev. číslo: 126757 Kontakt maklér: +421917495880, kontakt pobočka: +421918111232. Ďalších 7000 ponúk nájdete na www.realityholding.sk.

Popis loklity: Malebná dedina je situovaná v Beskydách, v geomorfologickom celku Turzovská vrchovina. Korňa sa stala známou aj vďaka pútnickému miestu zvanému Živčák (niektorí to volajú aj Živčáková), kde došlo v minulom storočí k zjaveniu Panny Márie. Ročne tam putujú tisíce ľudí, podľa povery má aj voda – vyvierajúca na onom, predtým inak suchom mieste – pozoruhodné účinky. Za zmienku stojí aj ojedinelý európsky unikát - ropný prameň, veterný mlyn, futbalová aréna.

Plocha pozemku:
1255 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
100 m2
Zastavaná plocha:
60 m2
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.