Predaj rekreačného zariadenia LIMBORA v nádhernom prostredí

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
1 m
2
okres Prievidza
Chvojnica
pred 291 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 278 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Chaty Limbora sú situované v nádhernom prostredí Strážovských vrchov, v príjemnom tichom lesnom prostredí chatovej osady na okraji malebnej obce Chvojnica. Blízke okolie poskytuje bohaté možnosti príjemných turistických a cyklistických túr, návštevu miestneho salaša, vodnej nádrže Nitrianske Rudno, historickej dedinky Čičmany či neďalekých kúpeľov a termálnych kúpalísk v Bojniciach, Rajeckých a Turčianskych Tepliciach. V zimnom období sú všetkým milovníkom zimných športov k dispozícii služby okolitých lyžiarskych stredísk Čičmany, Fačkovské sedlo, Poruba alebo Vyšehrad. Prostredie i samotné zariadenie je ako stvorené na dokonalý oddych uprostred prírody a aj preto je v obľube už stálej klientely.

Rekreačné zariadenie Limbora poskytuje pohodlné ubytovanie pre 25 až 29 návštevníkov. Súčasťou areálu sú tri budovy. Okrem dvoch ubytovacích chát je tu hlavná budova s knižnicou a s možnosťou príjemného posedenia vo veľkej jedálni s kapacitou pre 36 osôb, slúžiacej zároveň ako spoločenská miestnosť s krbom, televízorom so satelitným príjmom, DVD prehrávačom, videorekordérom a spoločenskými hrami (elektronické šípky, stolný futbal). Pre ubytovaných hostí súčasný majiteľ zabezpečuje v priestoroch jedálne podávanie raňajok, polpenzií prípadne plných penzií.

Ubytovanie majú hostia zaistené v dvoch samostatných chatách - Apartmánovej chate a Ubytovacej chate. Apartmánová chata disponuje kapacitou pre 8 až 9 osôb. Je rozdelená na dve časti - samostatnú trojlôžkovú izbu s možnosťou jednej prístelky s vlastnou kúpeľňou s toaletou, televízorom, rádiomagnetofónom a kuchynským kútom ako i samostatný apartmán s kapacitou pre 5 osôb. V apartmáne majú hostia možnosť využívať kompletne zariadenú kuchynku s jedálenskou časťou, televízor, audiosúpravu a vlastnú kúpeľňu s toaletou.

V Ubytovacej chate majú hostia zabezpečený vyšší štandard ubytovania s celkovou kapacitou pre 20 hostí. Samotná chata je tvorená 6 izbami, vybavenými televízorom so satelitným príjmom a vlastnou kúpeľňou s toaletou. Nachádzajú sa tu dve jednolôžkové izby s možnosťou jednej prístelky, dve 3-lôžkové izby, jedna 4-lôžková izba s možnosťou jednej prístelky a jedna 5-lôžková izba.

Súčasťou rekreačného zariadenia je taktiež tenisový kurt, menší rybník, veľký vonkajší bazén, ako i záhradný altánok s možnosťou vonkajšieho posedenia a grilovania. Celý areál ubytovania je oplotený. Parkovanie áut je zabezpečené priamo na parkovisku vo vnútri areálu.

Plocha pozemku:
1 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Elektrický prúd:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Predaj rekreačného zariadenia LIMBORA v nádhernom prostredí

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.