BELLA Real Estate ponúka na predaj nový penzión len 16km od lyžiarskeho strediska Donovaly

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Obytná plocha:  
2150 m
2
Vek stavby:  
> 50 rokov
okres Banská Bystrica
Donovaly
pred 376 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 372 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

BELLA Real Estate ponúka na predaj kompletne nový penzión s pozemkom o výmere 10.000 m2 a úžitkovou plochou 2.150 m2 (zastavaná plocha 940 m2). Penzión je kategorizovaný ako 3* s kapacitu 70 lôžok a nachádza sa vo vysokohorskom prostredí iba 16km od lyžiarskeho strediska Donovaly.

Dispozícia objektu:

1.PP. o rozlohe 320 m2 v ktorom sa nachádza wellness s príslušenstvom , technické priestory, sklad, kotolňa, garáž.

Prízemie o rozlohe 930 m2 disponuje 8 dvojlôžkovými izbami, vstupnou halou, reštauráciou, lobby barom, konferenčnou miestnosťou, kuchyňou, sociálnymi zariadeniami, technickými priestormi.

Poschodie o rozlohe 900 m2 má 24 dvojlôžkových izieb a 3 apartmány.

Konštrukčná časť budovy je riešená ako tehlové obvodové murivo doplnené nízkoenergetickými okennými a dverovými výplňami značky Internorm, zateplenie realizované PS 70mm. Vykurovanie objektu je zabezpečené teplovodne cez radiátory, plnoautomatickým ekologickým kotlom na drevnú biomasu HERZ, príprava TUV so zásobníkmi 1500 L, skladové hospodárstvo na pelety s objemom 17 ton. K objektu patrí vlastná trafo stanica, osvetlenie je realizované svetelnými zdrojmi s nízkym odberom elektrickej energie. Objekt má komplet káblovú, televíznu sieť a pripojenie na vysokorýchlostný internet, zabezpečená komplet kamerovým systémom monitorovateľným z externého prostredia, alarmom a dymovými čidlami.

Štýlový penzión sa nachádza v malebnom prostredí ktoré je obklopené pohorím Veľkej Fatry a Nízkych Tatier. Výborná poloha zaujme návštevníkov v zimnom aj letnom období. V zime návštevníci využívajú lyžiarske vleky v blízkom okolí, lyžiarske stredisko Donovaly alebo lyžiarske stredisko Malinô Brdo, ktoré má jednu z najdlhších zjazdoviek na Slovensku. V letnom období turistika, cykloturistika, rybolov, splav na kajakoch po rieke Revúca, paragliding, hubárčenie, taktiež aktivity pre deti s rodičmi ako bobová dráha, lanové centrum, lezecká stena a Dobšinského rozprávkový sveta Habakuky. V okolí nájdeme prekrásny Vlkolinec, termálne kúpele Bešeňová, Lúčky, Tatralandia, a len 10min. Od penzióna nájdeme novovybudovaný areál Gothal Residence s vyhrievaným plaveckým bazénom, relaxačným bazénom a pod.

Cena nehnuteľnosti: 899.990 €

Číslo ponuky ID: 3123

Kontakt na predajcu: JUDr. David Martan

0902 888 666

martan@bellareal.sk

Viac ponúk na www.bellareal.sk

Plocha pozemku:
10000 m2
Vek stavby:
> 50 rokov
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
3
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
2150 m2
Zastavaná plocha:
940 m2
Garáž:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: BELLA Real Estate ponúka na predaj nový penzión len 16km od lyžiarskeho strediska Donovaly

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.