EXKLUZÍVNE - MODERNÁ CHATA PRE NÁROČNÝCH PRI ZJAZDOVKE DONOVALY

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
200 m
2
Vek stavby:  
< 10 rokov
okres Banská Bystrica
Donovaly
pred 399 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 368 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária MAXISS Vám EXKLUZÍVNE ponúka novostavbu nadštandardnej rekreačnej chaty vhodnej na celoročné bývanie, ktorá sa nachádza v lukratívnej a najmä pokojnej lokalite cca. 250 m od zjazdovky na Novú hoľu, v časti Pod Magurou na Donovaloch.

Mierne svahovitý pozemok o výmere 601 m2 a riedka okolitá zástavba poskytujú ničím nerušený a krásny výhľad na končiare Západných Tatier. Ku chate vedie asfaltová prístupová cesta s pouličným osvetlením, ktorá je počas zimných mesiacov perfektne udržiavaná. Parkovanie pred chatou postačuje pre tri osobné automobily.

Charakteristickým znakom predávanej nehnuteľnosti je vysoký štandard použitých stavebných materiálov a remeselného spracovania a takisto kvalitný nábytok vyrobený na mieru z dubového masívu.

Stavba je murovaná z tepelno-izolačných tehlových tvárnic, kvalitne izolovaná, zabezpečená alarmom a GSM kamerovým systémom s výstupom na mobilný telefón. V chate sú počítačové a satelitné TV rozvody. Strešná krytina a okenné rámy sú hliníkové, na fasádu bol použitý obklad z exotického dreva, terasa je vyhotovená z agátu. Omietky sú štukové, stropy sádrové, podlahy v interiéri sú realizované z kvalitnej dlažby vyššieho štandardu, buď keramické alebo drevené, interiérové dvere sú takisto z masívu. Chata je napojená na verejnú kanalizáciu a vodovodná prípojka na obecný vodovod je elektricky chránená proti zamrznutiu.

Kúrenie v chate je elektrické, ovládané prostredníctvom SMS, na prízemí formou podlahových termokáblov a na poschodí sú elektrické konvektory. Samozrejmosťou je aj kvalitný liatinový krb s teplovzdušnými rozvodmi, ktorý má presklenie z oboch protiľahlých strán. Ohrev vody je zabezpečený elektrickým bojlerom, takisto ovládaným SMS. Všetky okná sú chránené zapustenými hliníkovými elektrickými roletami.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE

-prízemie:

Vstupná hala s veľkým vstavaným šatníkom, kúpeľňa so sprchovacím kútom, WC, infrasauna pre 3 osoby, technická miestnosť, resp,. sklad, kuchyňa s jedálenským kútom a obývacia izba s východom na rozľahlú terasu (cca 45m2), ktorá je orientovaná na východ,

-poschodie:

Dve veľké spálne, z toho jedna s balkónom, kúpeľňa s hydromasážnou vaňou a nádherným výhľadom na panorámu okolitých hôr, WC.

Medzi nesporné výhody lokality patrí skutočnosť, že hoci sa jedná o rušné, celoročne životom pulzujúce TOP lyžiarske stredisko, chata je postavená na veľmi pokojnom mieste, z ktorého je to na zjazdovku na Novej holi len na skok (s obutými lyžami sa dostanete až pred chatu). Veľmi príjemnou je aj skutočnosť, že vďaka kvalitne vykonanej práci a nadštandardným použitým materiálom môžete predávanú chatu s radosťou užívať bez nutnosti ďalších investícií a náročných udržiavacích prác. Chata sa predáva plne zariadená, pričom zariadenie je už zahrnuté v cene.

ID ponuky: 1516

Plocha pozemku:
601 m2
Vek stavby:
< 10 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Počet nadzemných podlaží:
2
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
200 m2
Zastavaná plocha:
141 m2
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Terén:
Rovina až mierny svah
Prístupová cesta:
Asfaltová

Na mape: EXKLUZÍVNE - MODERNÁ CHATA PRE NÁROČNÝCH PRI ZJAZDOVKE DONOVALY

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.