Záhradná chata Drahovce - Hať

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
32 m
2
okres Piešťany
Drahovce
pred 208 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 204 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

178309 - Ponúkame Vám na predaj veľmi peknú chatu, ktorá je situovaná v okrajovej časti obce Drahovce nachádzajúcej sa len pár kilometrov od známeho kúpeľného mesta Piešťany. Chata pôsobí veľmi príjemnou atmosférou, vhodná pre rodinu s deťmi alebo aj pre starších ľudí ktorí žijú na byte a radi trávia voľné chvíle v prírode. Chata pozostáva z prízemia, kde sa spája kuchynka s oddychovou časťou, podkrovie je využité ako spálňová časť. Chatka je podpivničená s úložným priestorom na skladovanie ovocia a zeleniny so vstupom po schodoch zo vstupnej chodby. Zastrešená terasa poskytuje príjemné posedenie pri letných grilovačkách. Chata je napojená a novozriadený rozvod elektriny.  Chata má pridelené evidenčné číslo a je spolu s pozemkom v osobnom vlastníctve zapísaná na LV. Na pozemku, ktorý má výmeru 400 m2 sa nachádza jabloň, slivka, marhuľa, hruška a okrasné dreviny. Úžitková voda na polievanie je privedená na pozemok a je k dispozícii od apríla až do decembra. Pitná voda sa dá nabrať asi 100m od chaty. Veľmi pekná chatka, určite odporúčam obhliadku!!!

Nehnuteľnosť je možné využiť aj na chalupárčenie, rybárčenie a cykloturistiku, výhodu je blízkosť výjazdu na diaľnicu D1, ktorý je vzdialený cca 3 km.

Ak hľadáte kľudné miesto mimo ruchu mesta, ale zároveň chcete mať mesto dostupné za pár minút autom, tak je táto nehnuteľnosť pre Vás dobrá voľba.

Cena: 25.000 €

Ak Vás táto ponuka zaujala pre viac info alebo dohodnutie obhliadky volajte na tel. číslo 0911 926 287 alebo píšte na mail: moravcikova@vasereality.sk

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Ďalších viac ako 500 nehnuteľností nájdete na vasereality.sk Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

Ďalších viac ako 500 nehnuteľností nájdete na vasereality.sk

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Plocha pozemku:
400 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
32 m2
Zastavaná plocha:
16 m2
Počet WC:
1
Terén:
Rovina
Terasa:
áno

Na mape: Záhradná chata Drahovce - Hať

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.