ID: 017-14-STKa Exkluzívne ponúkame na predaj rozostavený Vinný dom s vinnou pivnicou v lokalite

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Obytná plocha:  
60 m
2
okres Lučenec
Fiľakovo
pred 81 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 72 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

ID: 017-14-STKa

Exkluzívne ponúkame na predaj rozostavený Vinný dom s vinnou pivnicou v lokalite Pivničný rad KÚ Fiľakovo. Vinný dom má vnútornú plochu 24m2 bez vstupu do pivnice a vinná pivnica má rozlohu 35m2. Podlaha Vinného domu ako aj pivnice je z ubitej zeminy. Obvodové múry domu sú z pálenej tehly a steny vinnej pivnice sú omietnuté cementovým poterom. Strechu vínneho domu tvoria drevené trámy a pozinkovaný vlnitý plech. Celý objekt má elektrické rozvody, pričom v súčasnosti je hradený majiteľom nehnuteľnosti len udržiavací poplatok za pripojenie do elektrickej siete. Do stavby je možné zaviesť vodu z vodovodu vo vlastníctve Vinárskeho združenia Fiľakovo, ktorý vedie popri Vinnom dome. Vinný dom ako aj vinnú pivnicu je možné po malých úpravách okamžite využívať.

Cena 28.000€ je schválená majiteľom a zahŕňa kompletný právny servis, hypotekárne poradenstvo a všetky poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti.

Kizárólagosan eladásra kínálunk egy Borházat borospincével Fülekváros területén a Pincesoron. A borház belső területe pincelejárat nélkül 24 m2, a borospince pedig 35 m2 területű. A Borhàz padlója, valamint a pince döngölt földből készült. A Borház körfalai égetett téglából, a borospince falai cementtel vannak vakolva. A borház tetője fagerendából és horganyzott hullámlemezből áll. Az egész objektum elektromos elosztással rendelkezik, jelenleg csak az elektromos hálózatra való bekötés karbantartási díjat fizeti az ingatlan tulajdonosa. Az épületbe víz bevezethető a füleki Pincészet Egyesület tulajdonában lévő vízvezetékről, mely a Borház mellett húzódik.A Borház valamint a borospince kisebb átalakítások után azonnal használható.Ára a tulajdonos jóvàhagyàsàval 28.000 € ,és magában foglalja a teljeskörű jogi szolgáltatást, a jelzáloghitel-tanácsadást és az összes kapcsolódó díjat az ingatlan adásvételével és átruházásával.

Plocha pozemku:
91 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
60 m2
Terén:
Rovina
Prístupová cesta:
Asfaltová
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.