Príjemný 3 izbový rekreačný dom na 3,7 árovom pozemku, prírodná časť Gabčíkova, 40 km od

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chalupa

Obytná plocha:  
78 m
2
okres Dunajská Streda
Gabčíkovo
pred 92 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 64 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TUreality s.r.o. ponúka ihneď obývateľný 3 izbový rekreačný dom s úžitkovou plochou 78 m2, na 3,7 árovom pozemku v oblasti čarovných ramien Dunaja v tesnej blízkosti mesta Gabčíkovo.Rekreačný dom bol postavený z pórobetónu, je prízemný, napojený na verejný rozvod elektriny. Vstup do domu je do predsienky, odtiaľ do priestrannej obývacej kuchyne, do spálne a do kúpeľne, samostatnej toalety a do spálne. Za obývacím priestorom je detská izba. Dom bol postavený pred 12-timi rokmi. Voda je dovedená z vlastnej studne a kanalizácia je odvedená do žumpy umiestnenej na pozemku. Pozemok je oplotený , rovinatý a prístupný po spevnenej komunikácii. V blízkosti sú krásne dunajské zátoky, ideálne pre člnkovanie, rybolov a cyklistiku.

V dosahu 5 km je mesto Gabčíkovo s dobrou mestskou infraštruktúrou, s obchodmi, reštauráciami , základnou aj materskou školou. V blízkom dosahu je rekreačné Šulianske jazero. Celé okolie poskytuje bohaté športové využitie , všetky vodné športy, rybolov, turistika a cykloturistika. V dosahu 20 km je známe kúpeľné mesto Veľký Meder a okresné mesto Dunajská Streda so známymi termálnymi kúpaliskami je vzdialené 12 km.

Energetický certifikát nie je k dispozícii. V cene je zahrnutá kompletná právna starostlivosť, možnosť vybavenia HÚ. Info a obhliadky: mail: vlaskova@tureality.sk, tel: +421 41 3217800.

Plocha pozemku:
neuvedené
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
78 m2

Na mape: Príjemný 3 izbový rekreačný dom na 3,7 árovom pozemku, prírodná časť Gabčíkova, 40 km od

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.