Chata na celoročné bývanie Geča, IS pri vode

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
120 m
2
okres Košice - okolie
Geča
pred 182 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 178 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj chatu v okolí Košíc v obci Geča. Chata je murovaná, napojená na elektrinu, voda z vlastnej studne, odpad žumpa. Stavba je dvojpodlažná, na prízemí je kuchyňa s obývacou miestnosťou, kúpeľňa s hydromasážnym sprchovým boxom, samostatné WC, terasa pre sklená. Na poschodí sú dve spálne samostatné. Na pozemku sa nachádza drevárnička a náraďovňa. Vykurovanie tuhým palivom, varenie plynovým sporákom na plynovú bombu. Chata sa nachádza neďaleko jazera. Prístup do rekreačnej zóny je po novej asfaltovej ceste. Veľmi dobrá dostupnosť autom.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte 0904184059

Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke: https://lpreality.sk Rozmýšľate nad výstavbou rodinného domu? Zabezpečíme Vám kompletný servis a výstavbu rodinného domu na kľúč. Vyberte si zo širokej ponuky projektov. Ak ste si náhodou z ponuky nevybrali, nevadí postavíme Vám dom podľa Vašich predstáv.

Viac na: https://lpreality.sk/rodinne-domy/ 7

Plocha pozemku:
300 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
áno
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
nie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne palivové

Na mape: Chata na celoročné bývanie Geča, IS pri vode

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.