Predám zateplenú a podpivničenú chatu 82m2 v Hamuliakove s vysporiadaným pozemkom 361m2.

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chalupa

Obytná plocha:  
82 m
2
okres Senec
Hamuliakovo
pred 302 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 301 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Pozrite si video z chaty nižšie.

https://www.youtube.com/watch?v=ccpRERx7nM8

Predám zateplenú a podpivničenú chatu 82m2 v Hamuliakove s vysporiadaným pozemkom 361m2. Zastavaná plocha chaty je 50m2. Parkovacie miesto, bazén na schladenie, altánok s kiwi, krb.

LOKALITA:

Chata sa nachádza v záhradkárskej osade v Hamuliakove blízko rieky Dunaj. V tejto časti je Dunaj rozvodnený čo poskytuje rôzne formy rekreácie. Skútrovanie, kiteboarding, windsurfing, plachtenie a iné. Taktiež sa tu nachádza cyklotrasa na hrádzi, ktorá vedie až do Senca. V obci je dobrá občianska vybavenosť, obchod, kostol, škola, materská škola, ľadová plocha, reštaurácie.

STAV:

Chata bola postavená zo syporexu v roku 1993, pristavaná a zrekonšturovaná v roku 2015. Chata je podpivničená, v pivnici sa nachádza krb, ktorým je možné vykurovať chatu. Plastové okná, kované mreže na oknách v spodnej časti, sedlová strecha, zateplenie. Altánok obrastený kiwi, bazén na schladenie, vonkajší krb. Chata je napojená na elektrinu a vodu čerpá zo studne.

DISPOZÍCIA:

Pri vstupe do chaty sa nachádzame v jedálni, z ktorej je priamo vstup do kuchyne a na schodisko. Po schodisku sa dostaneme na druhé nadzemné podlažie, kde sa nachádzajú dve miestnosti. Následne po schodisku sa dostaneme na tretie nadzemné podlažie, kotré je znížené a skôr určené na spanie. Výška je 160cm v najvyššom bode strechy. Pri vstupe do chaty sa po pravej strane dostaneme do pivnice, kde sa nachádza spoločenská miesntosť, technická miestnosť s bojlerom na teplú vodu.

Na pozemok sa dostaneme buď z jedálne, alebo z kuchyne. Vedľa chaty sa nachádza altánok obrastený s kiwi, ktoré každoročne bohato rodí chutné kiwi. Pri vstupe na pozemok je parkovacie miesto na auto a za ním je malý bazén na schladenie v letných horúčavách.

Chata sa nachádze v kľudnej lokalite s dobrými možnosťami odpočinku a špotru. Taktiež sa dá využívať na celoročné bývanie. Zabezpečený je aj odvoz smetí.

Plocha pozemku:
neuvedené
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Elektrický prúd:
neuvedené

Na mape: Predám zateplenú a podpivničenú chatu 82m2 v Hamuliakove s vysporiadaným pozemkom 361m2.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.