NA PREDAJ 3-PODLAŽNÁ MUROVANÁ CHATA V HLOHOVCI

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
75 m
2
okres Hlohovec
Hlohovec
pred 130 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 121 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality ponúka na predaj 3-podlažnú murovanú chatu ,nachádzajúcu sa v meste Hlohovec, časť Nová hora. Je obklopená lesom a prírodou v chatárskej oblasti. Z chaty je krásny výhľad na celé mesto a pohorie Považského Inovca. Toto miesto je úplne stvorené na oddych, relaxáciu a načerpanie nových síl. Pozemok pod chatkou patrí mestu, ktoré ho prenajíma a ročná platba za prenájom je 20 eur. Platí sa formou dane za využívanie pozemku.

Chatka je murovaná a má 3 podlažia. Prvé podlažie je využívané ako kuchyňa s obývacou časťou, kde je aj predpríprava na krb. Druhé a tretie podlažie je využívané ako oddychová časť. Chatka je momentálne v stave holopriestoru, čo poskytuje novému majiteľovi priestor pre realizáciu podľa vlastných predstáv. Pred vstupom do chatky sa nachádza murovaná terasa o rozmere 5x 2,5 m. Tu si môžete užívať posedenie s rodinou a sledovanie krásnej prírody v okolí. K chatke patrí aj veľká unimobunka z dreva, ktorá slúži na odkladanie náradia. V zadnej časti pozemku sa nachádza malá murovaná pivnica, využíva sa najmä na chladenie nápojov a potravín počas letných horúčav.

Ľubomíra Pekarovičová

RADO Reality Group

Tel.: +421 908 464 816

e-mail: pekarovicova@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Plocha pozemku:
347 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne palivové
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.