PREDAJ - DREVENICA HORNÁ MARIKOVÁ, OKRES POVAŽSKÁ BYSTRICA

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
36 m
2
okres Považská Bystrica
Horná Mariková
pred 94 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 38 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj samostatne stojacu chatku - drevenicu s celodenne slnečným pozemkom, situovanú v čarovnom prírodnom prostredí Hornej Marikovej - časť Udička.

Drevenica sa nachádza v rekreačnej usadlosti na polosamote. Je umiestená na vyvýšenom mieste, čím ponúka nádherné malebné výhľady na hory v pozadí, ideálna na trávenie romantických chvíľ.

Nehnuteľnosť o rozmeroch cca 7 x 5 m s betónovým základom je postavená na pozemku o výmere 699 m2 + prístupová cesta o výmere 407 m2, ktorá je momentálne iba zameraná. Treba dobudovať, nakoľko prístup ku chate toho času nie je možný autom. Drevenica z roku 1980 je v pôvodnom stave, charakter objektu je dvojpodlažný, čiastočne podpivničený, so sedlovou strechou pokrytou plechom. Prvé nadzemné podlažie tvorí vstupná veranda, kuchynka, obytná izba. Druhé nadzemné podlažie je neobývané, s možnosťou dobudovania ďalšieho obytného priestoru. Elektrické rozvody sú dotiahnuté do chatky, ale elektrika nie je pripojená. Voda momentálne nie je na pozemku.

Okolie ponúka možnosti na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie...V blízkosti sa nachádza penzión Eva Mária s možnosťou ubytovacích služieb a rodinnou kuchyňou a lyžiarske stredisko SKI RÁZTOKA vzdialeného 4 km od ponúkaného objektu.

Pozemok ponúka cenné súkromie v súlade s prírodou, okolie dotvára harmonické prostredie urastenej zelene. Nehnuteľnosť, ktorá v sebe skrýva veľký potenciál do budúcnosti. Vhodné pre klientov, ktorí hľadajú jedinečnosť, autentickosť a čarokrásnu prírodu.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0907 386 589 alebo na e-maile: capliarova.m@bubyreality.sk. ID ponuky: PB1920757 BuBy reality.

Plocha pozemku:
699 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
36 m2
Zastavaná plocha:
36 m2

Na mape: PREDAJ - DREVENICA HORNÁ MARIKOVÁ, OKRES POVAŽSKÁ BYSTRICA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.