Polyfunkčný dom - Novostavba - Byt a komerčné priestory

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Obytná plocha:  
1 m
2
okres Dunajská Streda
Horná Potôň
pred 215 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 211 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária HOME&LIVING ponúka na predaj polyfunkčný dom s popisným číslom ktorý sa nachádza v obci Horná Potôň, v intraviláne katastrálneho územia Čečínska Potôň na parcele o rozlohe 543 m2. Polyfunkčný dom je vhodnou možnosťou pre rodinné podnikanie, spojené s pohodlným a kvalitným bývaním.

Zastavaná plocha celého objektu je 179,580 m2, obostavaný priestor celého objektu je 1112,670m3. Stavba nie je podpivničená.

Všetky časti objektu sú vybavené interiérovými dverami, obkladačkami a keramickou dlažbou.

Stavba je zastrešená valbovou a sedlovou strechou. Kvalitné a energeticky úsporné plastové okná zn. Schüco sú vybavené izolačným trojsklom s bezpečnostným kovaním. Všetky okná sú vybavené elektrickými vonkajšími hliníkovými roletami s diaľkovým ovládaním. Vstupné dvere do jednotlivých miestností sú bezpečnostné s kvalitným kovaním.

Ku všetkým častiam objektu je dotiahnuté pripojenie na optický internetový kábel. Taktiež je vybudované parkovisko pre návštevníkov podnikateľských objektov.

Objekt sa skladá z troch častí (objektov), ktoré slúžia samostatne, ale tvoria jeden celok.

Každá z troch častí objektu je vybavená samostatným elektromerom. Energetický certifikát triedy B.

Na 1. NP sa nachádza:

schodisko vedúce na 2. NP

a)

Priestor na využitie ako kancelária poprípade malá predajňa.

Zastavaná plocha 51,100 m2, úžitková plocha je 40,190 m2. Dispozícia miestností – technická miestnosť, WC muži, WC ženy, WC personál, prezliekareň, terasa so zámkovou dlažbou. Podlaha v miestnostiach je keramická dlažba.

b)

Priestor na využitie ako kancelária prprípade iné komerčné využitie.

Zastavaná plocha je 111,690 m2, úžitková plocha je 89,350 m2. Dispozícia miestností – kancelária, chodba, sklad, chodba, prezliekareň, predsieň, WC, miestnosti upratovačky, terasa so zámkovou dlažbou. Podlaha vo všetkých miestnostiach je keramická dlažba.

Na 2. NP sa nachádza

Byt - 4i

Zastavaná plocha je 137,160 m2, úžitková plocha 103,320 m2, obytná plocha je 68,360 m2. V byte sa nachádza – schodisko (8,400 m2), chodba (6,110 m2), kúpeľňa vybavená vaňou (4,800 m2), WC (1,800m2), technická miestnosť (8,260m2), hala prepojená s kuchyňou (25,250m2), izba (9,350m2), izba (11,340 m2) izba (10,060 m2), špajza (2,120 m2), šatník (3,470 m2), a vonkajšia terasa (16,360 m2).

Podlaha v izbách a šatníku sú drevené parkety, v ostatných miestnostiach je keramická dlažba. Záhrada a dvor patriaci k bytu sú ohradené betónovým plotom. Kovová vstupná bránka a brána do dvora sú predpripravené na elektrické otváranie. Spevnené chodníky sú pokryté dekoratívnym kamenným kobercom.

Cena je vrátane provízie RK. Poskytneme Vám kompletný právny servis. Radi Vám pomôžeme aj s hypotekárnym poradenstvom a výberom čo najvhodnejšieho financovania Vašej novej nehnuteľnosti. Zabezpečíme aj súdneho znalca, poradenstvo renomovanej právnickej kancelárie, vypracovanie autorizovaných zmlúv, vklad do katastra vrátane správnych poplatkov, poistenie Vašej nehnuteľnosti a prevedieme Vás celým procesom predaja vrátane prepisu energií na nového majiteľa.

Ak Vás táto výnimočná ponuka zaujala, radi Vám zabezpečíme obhliadku. V prípade záujmu ma kontaktujte na telefónnom čísle: 0944 718 233, alebo mailom na adrese: ladislav.kulcsar@homeandliving.sk

Plocha pozemku:
543 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické
Terasa:
áno

Na mape: Polyfunkčný dom - Novostavba - Byt a komerčné priestory

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.