Exkluzívne ponúkame na predaj drevenicu pri vode.

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
99 m
2
okres Trnava
Horné Orešany
pred 186 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 182 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne ponúkame na predaj drevenicu pri vode. Dokonalé miesto pre rybára, alebo aj ako rodinná víkendová chalupa. Nehnuteľnosť je situovaná pri vodnej nádrži Horné Orešany, v nádhernom prírodnom prostredí, na úpätí Malých Karpát.

Stavba sa nachádza na 5 á pozemku (presne 483 m2) z čoho zastavaná plocha predstavuje 66 m2 (samotná zastavaná plocha domu 54 m2 + terasa 12 m2).  Je definovaná ako rekreačná chata, samostatne stojaca jednopodlažná nepodpivničená stavba s obytným podkrovím. Podlahová plocha prízemného podlažia je 43,4 m2 a podlahová plocha podkrovia 56 m2. Celková podlahová plocha domu je teda 99,4 m2 plus 12 m2 spomínaná terasa.

Dispozičné riešenie: Prízemie obsahuje – zádverie, technickú miestnosť, kúpeľňu, kuchyňu, obývaciu izbu s jedálňou, schodisko a terasu. Podkrovie tvorí – schodisko, chodba, izba, wc, druhá izbu a tretia izba. Drevenica je napojená na elektriku a vodu, kanalizácia je napojená na vlastnú žumpu.

Stavba je tvorená krásnou masívnou smrekovou guľatinou, použité sú drevené dvere aj okná, strešná krytina tondach, klampiarske výrobky a oplechovania sú z pozinkovaného plechu. Vykurovanie je zabezpečené elektrickým podlahovým kúrením, krbom na drevo a elektrickým zásobníkom TUV.

V bezprostrednom okolí ideálne prostredie na rybárčenie, či vodné športy, ale aj hubárčenie, turistiku, či cykloturistiku. Lokalita má vysoký rekreačný potenciál aj vzhľadom na blízkosť Smolenického zámku, alebo hradu Červený kameň.

Vzdialenosť z BA - 45 min, z TT – 14 min. Najbližší obchod a reštaurácia – 2 min.

Cena 134 900.- vrátane provízie pre RK.

Viac info: Mgr. Juraj Illavský, LOFT real,

0908708198

illavsky@loftreal.sk

Plocha pozemku:
483 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
99 m2

Na mape: Exkluzívne ponúkame na predaj drevenicu pri vode.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.