Priestranná murovaná chata v Bielych Karpatoch na predaj

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
55 m
2
okres Trenčín
Horné Srnie
pred 127 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 115 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Podpivničená rekreačná chata so súpisným číslom na vlastnom pozemku na samom konci chatovej osady pri obci Horné Srnie na predaj.

Nehnuteľnosť je situovaná na svahovitom terasovitom pozemku v blízkosti lesa a malého potôčika, a má príjemný výhľad z veľkej terasy. Obytné priestory chaty sú zrealizované podľa netradičného projektu s veľkým otvoreným stropom, s mezonetovým posedením a výhľadom na veľkú spoločenskú miestnosť s krbom a východom na terasu ,kuchyňu, kúpeľňu s toaletou a dve malé spálne každá s dvoma posteľami. Celý interiér pôsobí vzdušne, kompaktne a ukľudňujúco vďaka drevenému prevedeniu. Chata je sezónne napojená na vodu z rezervoáru, elektrickú energiu (220V). Kúrenie je zabezpečené prostredníctvom krbu s prieduchmi. Prístup ku chate je po spevnenej (výmoľovej) komunikácii kde je výhodou auto s vyžším podvozkom .

Horné Srnie je veľká spádová obec s kompletnou občianskou vybavenosťou a je vzdialená cca 1 km od chatovej osady. Diaľničný privádzač je od samotnej obce vzdialený iba 4 km a je veľkou výhodou pre rýchly presun z obidvoch strán našej vlasti.

Samotné lesy Bielych Karpát ponúkajú príjemnú atmosféru na hubárčenie, turistiku a cyklotrasy až na moravskú stranu. Ak túžite mať chatu postavenú s kvalitných materiálov, s možnosťou sadenia v terasových záhonoch, byť obklopený peknou prírodou a pritom si užiť relax, tak zavolajte a dohodneme si obhliadku.

Plocha pozemku:
549 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
55 m2
Prístupová cesta:
Neupravená
Vnútorný kozub:
áno

Na mape: Priestranná murovaná chata v Bielych Karpatoch na predaj

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.