Útulná chalupa v peknom prostredí - Hostovice - Poloniny

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
90 m
2
okres Snina
Hostovice
pred 98 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 81 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Sen každého chalupára na dosah - rekreačný dom / chalupa blízko lesa, pri lesnom potoku, na polosamote v obci Hostovice.

Dom je postavený na kamennom základe, steny sú z nepálenej tehly. Prešiel viditeľnou rekonštrukciou: nová elektrina, zavedená voda do domu, odvodnenie domu, vybudovaná kúpeľňa s WC, vonkajšia terasa, v interiéri nové - hlinené omietky, komplet vymenená podlaha, zateplený strop. Dom je teda pripravený na okamžité chalupárčenie či obývanie. Dispozične pozostáva zo vstupnej predsiene, spálne, kúpeľne s WC, veľkej kuchyne a obytnej izby. V zadnej časti domu je hospodárska časť a dreváreň. Pod domom nechýba ani kamenná, klenbová pivnica.

V zimných mesiacoch zútulňuje chalupu teplo z kachľovej pece a aj radiátory s ovládaním na diaľku (Wi-Fi).

Celková plocha pozemku je 2979 m2. Bočnú a prednú časť pozemku lemuje potôčik. Na pozemku je nové suché WC a sprcha. Pozemok svojou veľkosťou a dostupnosťou vody má potenciál pre včelárenie, chov zvierat, pestovanie či napríklad stanovanie. Keďže dom sa nachádza v blízkosti lesa, často je možnosť vidieť vysokú zver, ba dokonca aj raritu v Európe - stádo zubrov, ktoré sa v okolí Hostovíc vyskytujú. Hostovice patria okresnému mestu Snina, ktoré je vzdialené 17 km. V blízkosti sa nachádzajú známe, turisticky vyhľadávané a veľmi obľúbené miesta: Národný park Poloniny, Hostovické lúky, Krypta Osadné.

Snívali ste o rozprávkovej chalupe, kde budete oddychovať, chalupárčiť, v príjemnom tichu prírody, v blízkosti lesa? Tak toto je ona. Viac informácií na romantickechalupy.sk

Plocha pozemku:
2979 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
90 m2
Prístupová cesta:
Asfaltová
Vnútorný kozub:
áno

Na mape: Útulná chalupa v peknom prostredí - Hostovice - Poloniny

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.