Nádherná DREVENICA v lukratívnej lokalite HUTY v prírodnej scenérii pre relax a aktívny oddych

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chalupa

Obytná plocha:  
433 m
2
okres Liptovský Mikuláš
Huty
pred 237 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 220 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNE !!! Ponúkame na predaj nádhernú rekreačnú drevenicu s priamym prístupom z hlavnej cesty v nádhernej scenérií prírody, vyhľadávanej lokalite Huty. Objekt sa nachádza na rovinke a pozostáva z drevenice a hospodárskej časti v ktorej sa nachádza dreváreň a miestnosť sklad na materiál. Drevenica prešla rozsiahlou rekonštrukciou v priebehu posledných piatich rokov. Drevenica pozostáva na prízemí z kuchyne, veľkej spoločenskej obývacej izby s krbom, WC, kúpelne, chodby a schodiska do podkrovia. V podkroví sa nachádzajú 3 izby a chodba . Kapacita chaty je približne 7-10 osôb. Na prízemí sa nachádza ďalej spoločenská miestnosť s krbovou pieckou obložená kameňom. Na prízemí sa nachádza ešte veľká terasa ktorá je prekrytá strechou kde sa dajú tráviť príjemne chvíle pri dobrej káve či vínku nielen v slnečnom ale aj daždivom počasí. Terasa je orientovaná na južnú slnečnú stranu. Drevenica je postavená na pozemku o výmere 433 m2. Kúrenie je kombinované teplovzdušným krbom z prieduchmi do každej izby a elektrické konvektory s termostatom. V kuchyni sa nachádza aj pec na tuhé palivo ktorá je taktiež veľkým zdrojom tepla a dokonca si v nej viete upiecť nielen domáci chlieb ale aj mäso, hydinu. Voda je zabezpečená vodovodným rozvodom v správe spoločenstva a platia sa nízke náklady za vodu do 10 € ročne. Kanalizácia je zvedená do žumpy o objeme 8 m3 ktorá sa nachádza na pozemku. Elektrina je 230/400 V. Zariadenie a vybavenie drevenice ostáva z veľkej časti v cene. Chalupa je obývateľná celoročne a je vhodná oko na trvalé tak aj na rekreačné účely pre rodiny.

V blízkosti sa nachádzajú prekrásne hory –Západné Tatry –Roháče kde sa dajú absolvovať prekrásne pešie túry. Ďalej sa v blízkosti nachádzajú termálne kúpaliská-Oravice, Bešeňová, Tatralandia. V zimnom období je tu možnosť lyžovania Zuberec, Roháče-Spálena. Možnosť turistiky, lyžovania, cykloturistiky, hubárčenia a relaxu.

Všetky bližšie informácie získate a obhliadku dohodnete v našej realitnej kancelárii REALITY TATRY na tel. čísle 0903 99 30 99.

CENA: 99 900 €

NOVÁ CENA: 90 000 €

Ďalšiu aktuálnu ponuka nájdete na našej stránke: www.realitytatry.sk alebo www.realitypopradtatry.sk.

Plocha pozemku:
neuvedené
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Elektrický prúd:
neuvedené

Na mape: Nádherná DREVENICA v lukratívnej lokalite HUTY v prírodnej scenérii pre relax a aktívny oddych

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.