Rezervované Raj pre rybárov. Rekreačná chata pri Malom Dunaji, Jahodná.

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
90 m
2
okres Dunajská Streda
Jahodná
pred 219 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 203 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

REzervované

Raj pre rybárov. Rekreačná chata pri Malom Dunaji, Jahodná.

Ponúkame zariadený rekreačný objekt Jahodná. Plocha: úžitková 90m2, zastavaná 80m2, pozemku 491m2, pivnice 33m2. Podlaha: plávajúca, dlažba. Steny: omietky. Okná: nové drevené s okenicami. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, chladnička. Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: lokálne. Sedlová strecha s podkrovím. Strešná krytina: škridloplech. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Čiastočné podpivničenie. Na pozemku sa nachádza elektrická prípojka. Na pozemku sa nachádza studňa. Na pozemku sa nachádza žumpa.Výhody: slnečný, tiché prostredie, obchody, rybolov, turistika, cykloturistika. Cena 66 000 €

Na predaj kompletne zariadená 4 izbová, dvojpodlažná chata v súkromnom vlastníctve, po úprave celoročne obývateľná s terasou a vlastným prístupom k Malému Dunaju, na upravenom, 4,91 á oplotenom pozemku, 50 km od Bratislavy a 10 km od Dunajskej Stredy. Chata je umiestnená v krásnom prostredí rekreačnej oblasti v udržiavanej chatovej osade pri brehu Malého Dunaja Jahodná.

Chata s ÚP 90 m2 JE murovaná s prístavbou kuchyne. Má cca 40 rokov, stanovú strechu. Na pozemku pred vstupom do chaty je parkovacie miesto. Chata má drevené okná s okenicami a drevené dvere, so sieťkami proti hmyzu. V obývačke je zariadená štýlovým nábytkom. V menšej spálni je dvojlôžko so skriňou. Veľká, dobre presvetlená spálňa, je obložená drevom a je z nej krásny výhľad a zároveň aj východ na krytú terasu. Kúpeľňa na prízemí má sprchovací kút a WC. Chata je čiastočne podpivničená. Breh Malého Dunaj je od chaty vzdialený do 30 metrov.

Táto lokalita je vyhľadávaná milovníkmi aktívneho oddychu, rybolovu či vodáctva. Po úprave je vhodná aj na celoročné bývanie, čomu prispieva aj blízkosť okresného mesta Dunajská Streda. Kto túží bývať mimo mesta a má rád prírodu takým odporúčame.

Ak Vás zaujala, treba si ponuku prísť pozrieť a všetko podstatné sa dozviete pri obhliadke na ktorú Vás týmto srdečne pozývam.

Prajem príjemný deň. Viktor Strelec: Pozri moju ponuku

Naše motto: Pre mňa sú nehnuteľnosti viac ako len predaj.

City Reality Bratislava realitná kancelária

Mobil: 0918 404 251

Email: v.strelec@cityrealitybratislava.sk

Uverejnené média a fotografie k tejto ponuke sú duševným vlastníctvom a autorským dielom MaklérStrelec © Copyright. Všetky práva vyhradené.

CityRealityBratislava

Plocha pozemku:
491 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
áno
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
90 m2
Zastavaná plocha:
80 m2
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Terén:
Rovina
Prístupová cesta:
Asfaltová
Terasa:
áno

Na mape: Rezervované Raj pre rybárov. Rekreačná chata pri Malom Dunaji, Jahodná.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.