Útulná chata v Západných Tatrách

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
70 m
2
okres Liptovský Mikuláš
Jalovec
pred 187 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 187 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Táto sympatická zrekonštruovaná chata leží v horskom prostredí na začiatku Jaloveckej doliny. Vzdialená len niekoľko kilometrom od centra turistického ruchu Liptovského Mikuláša.

Prístup k nej je - z obce Jalovec asi 1600 m po spevnenej rovinatej ceste ktorou sa dostane ku rampe, od ktorej majú kľúče iba majitelia chát. A od rampy prejdete asi 100 m priamo ku chate. Chata stojí na urbárskom pozemku za ktorý sa platí symbolický nájom. Rozsiahle rekonštrukcie na chate prebehli už dávnejšie, ale jej majitelia sa o ňu starajú s láskou a preto je vo veľmi dobrom stave. Nevyžaduje si žiadnu rekonštrukciu. Napojená je na vodovod, septik a o elektriku sa postará solárny panel na ktorý je napojené rádio, TV, LED osvetlenie, prípadne si dobijete mobil. V tejto oblasti je plánovaná aj elektrická prípojka. Teplo je zabezpečené hlavne tehlovou pecou v kuchyni, prípadne krbom. Chata je zateplená polystyrénom. Na vyvýšenom prízemí sa nachádza obývačka s kuchyňou, kúpeľňa s WC a spálňa. Na prvom podlaží je spálňa. Kapacita lôžok je 10.

Chata je prístupná celoročne. Nachádza sa v tichom prostredí s možnosťou rýchleho návratu do civilizácie. V okolí je len niekoľko chát a iná výstavba sa tu neplánuje.

Kompletné foto na www.romantickechalupy.sk

Plocha pozemku:
294 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
70 m2
Prístupová cesta:
Asfaltová
Vnútorný kozub:
áno

Na mape: Útulná chata v Západných Tatrách

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.