REZERVOVANÉ.

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
400 m
2
okres Nové Zámky
Kamenín
pred 309 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 273 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj veľkú chatu v obci Kamenín. Chata je stavaná na štýl dvoj domu, je vhodná aj na stále bývanie ako rodinný dom. Nachádza sa v kľudnom tichom prostredí s pekným pozemkom a s výhľadom na okolitú prírodu. Celková plocha pozemku je 1076 m2. Prístupová cesta je asfaltová + 200 metrov kamenistá.

Chata má dva samostatné vchody. Ľavá časť chaty pozostáva prízemia, kde sa nachádza priestranná obývacia miestnosť s krbom, kuchyňa, WC s umývadlom, pivnica a schodište na prvé poschodie. Na prvom poschodí sa nachádza veľká izba s výstupom na balkónom, kúpelňa so sprchovým kútom, umývadlom, WC a  menšia izba. Na druhom poschodí sa nachádzajú dve podkrovné izby z ktorých jedna je s výstupom na balkón.  Ďalej je tu povala s malým okienkom.  Prízemie prešlo čiastočnou rekonštrukciou - druhé vchodové dvere sú plastové a okno v tejto časti je tiež plastové. V kuchyni sa nachádza boiler na ohrev teplej vody. Prívod vody je riešený z pivnice v ktorej sú 1000-litrové nádrže na vodu. Vykurovanie je riešené krbom na tuhé palivo.

Pravá časť chaty je veľmi podobná. Na prízemí je priestranná obývacia miestnosť s krbom prepojená kuchynkou, kúpelňa so sprchovým kútom, WC, pivnica a schodište na prvé poschodie. Na prvom poschodí je jedna priestranná izba s výstupom na balkón a jedna menšia izba. Druhé poschodie vyžaduje rekonštrukciu a je tu možnosť dokončenia dvoch podkrovných izieb podľa vlastnej predstavy. Ďalej sa tu nachádza malá povala s okienkom. Celá chatka je napojená na 220/380 V. Odpad je riešený do žumpy. 

Na pozemku sa nachádza príjemné posedenie s možnosťou grilovania, opekania v príjemnom prostredí. Pozemok je pekný slnečný.

Vzhľadom na veľkosť objektu, dobrej prístupovej cesty a ak hľadáte príjemné prostredie chatka je ideálna aj na stále bývanie ako rodinný dom.

V prípade vážneho záujmu a rýchleho jednania dohoda na cene možná. 

Obhliadky možné aj cez víkendy a sviatky.

Znížená cena. CENOVÁ PONUKA PLATNÁ DO 31.12.2018.

Alica Šindárová 0905/659 793.

Kontaktná adresa: LIBRA TRADE s.r.o., Hlavná 52, Štúrovo

Plocha pozemku:
1076 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
400 m2
Počet kúpeľní:
3
Počet WC:
2
Prístupová cesta:
Asfaltová

Na mape: REZERVOVANÉ.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.