Ponuka - PREDAJ: Romantická drevenica Kolárovice (ID:108-12-MACH)

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
85 m
2
okres Bytča
Kolárovice
pred 104 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 45 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

(ID:108-12-MACH)

Ponúkame na predaj romantickú drevenicu priamo v obci Kolárovice obklopenej lesmi, turistami vo vyhľadávanej Beskydsko-javornickej oblasti. Drevenica poskytuje autentický zážitok dobovej stavby- prírodný kameň, drevo, strešný šindeľ. V žiadnom prípade Vás neuberá o pohodlie, ktoré je zabezpečené moderným vybavením vnútrajška. Situovaná je v briežku.

Drevenica pozostáva z komfortne vybavenej obytnej časti s veľkorysou rozlohou 7 m x 12,5 m na pozemku cca 20,5 m x 30 m o výmere 614 m2.Vstup do domu je priamo od asfaltovej komunikácie. Útulnú atmosféru dotvára krbová piecka umiestnená v spoločenskej miestnosti. Komfortom, ktorý poskytuje je vhodná nielen na rekreáciu, ale aj na súkromné oslavy, posedenia či teambuildingové aktivity. Uzatvorený dvor Vám poskytne pocit súkromia, je vybavený ohniskom, altánkom s krbom a krytou terasou.

Ubytovanie:

1.poschodie 72m2:

otvorená spoločenská miestnosť 4 pevné lôžka + rozkladací gauč – 2prístelky, spálňa 1.- 4 pevné lôžka, spálňa 2. – 4pevné lôžka +2 prístelky, kúpeľňa s vaňou a WC.

Prízemie 72m2:

spoločenská miestnosť s kuchyňou, spálňa – 4 pevné lôžka + sauna, kúpeľňa so sprchou a WC, veľká krytá terasa s posedením, veranda.

Dvor:

originálny altánok s krbom, ohnisko, trávnatá plocha pre hry, kotol s príslušenstvom, kotlina, paličky na opekanie, gril na drevené uhlie so vstupom cez schodisko z prírodného kameňa .

Okolie

Pokiaľ Vás omrzí leňošenie, Drevenica Vám svojou strategickou polohou zabezpečí dostatok možností na aktívne strávenie dovolenkových dní. Beskydsko-javornícka oblasť Vám poskytne množstvo športového vyžitia.

Kúpanie:

Veľké Karlovice – približne 30 minút cesty autom sú vzdialené Veľké Karlovice. Táto turistická lokalita stojí za návštevu v každom ročnom období. Okrem početného wellness, poskytuje okolitá príroda množstvo aktivít. Počas leta je to turistika, cykloturistika a v zime zasa lyžiarske a bežkárske trate.

Karolínka – kúsok za Veľkými Karlovicami sa nachádza mladé mesto Karolínka, známe pre svoj „valašský Balatón“ a prírodné kúpalisko Na Stanoch. Bohaté je tiež na turistické trasy a cyklotrasy.

Turistika:

Rozhľadňa Luby – príjemná hodinová prechádzka Vás zavedie do obce Veľké rovné (autom 17 min.), odkiaľ sa dostanete na nenáročný vrch Luby. Práve tu sa nachádza rozhľadňa, z ktorej uvidíte okolité lúky a lesy. Z vrchu sa môžete napojiť na ďalšie turistické chodníky.

Mikovčakova rozhľadňa – panoramatický výhľad na krásnu prírodu Vám prinesie turistika na Mikovčakovu rozhľadňu na Kamenitom. Ideálnym východiskovým bodom je obec Dlhá nad Kysucou, ktorá je vzdialená od drevenice približne 30 min. jazdy autom.

Zrúcanina Hričovského hradu – len 14 min. autom je vzdialená obec Hričovské Podhradie odkiaľ je z centra obce po náučnom chodníku dostupný Hrad Hričov.

Súľovské skaly - táto národná prírodná rezervácia sa nachádza len 20 min. jazdy autom. Súľov Vás očarí krásnou prírodou, výhľadmi, mohutnými skalami aj jaskyňou. Objavte množstvo turistických chodníkov alebo si užite výhľad na okolitú scenériu pri bryndzových haluškách na jednej z kolíb.

Hlbocký vodopád je ďalšou atrakciou tejto krásnej lokality. Jeho zábery môžete zazrieť v rozprávke "Soľ nad zlato" alebo "Perinbaba".

Bicyklovanie:

Cyklotrasa Makov – Bumbalka Krátka lokálna trasa začína v obci Makov odkiaľ pokračuje stúpaním smerom na Česko-Slovenské hranice až k chate Bumbálka.

Nižný Kelčov - Makov-Kasárne

Makov – Veľké Karlovice

Pod Hričovcom - Kasárne

Petrovice - Ráztoky - Štiavnik - Hvozdnica - Bytča - Petrovice (cyklistický okruh)

Kysucká cyklomagistrála – pre náročných – Makov-Kelčov-Korňa

Staré Hámry

Bežky:

Beskydsko-Javornícka bežecká magistrála

Čadca - Husárik - Makov - Kasárne – upravená v celej dĺžke

Melocík – Makov - Kasárne

Staré Hámry - 3 bežecké okruhy

Lyžovanie:

Ski Kasárne Javorníky

Ski Makov

Veľká Rača

Ski centrum Kohútka

Ski Čertov Javorníky

Ski areál Bíla

Možnosti poskytujú celoročne široké využitie športového a relaxačného vyžitia a zábavy.

Cena drevenice: 340 000€

V cene je zahrnutý kompletný právny a finančný servis

Bližšie informácie radi poskytneme na obhliadke a tel. č. +421 949 764 406, e-mail: chrensc@realitybemi.sk.

Plocha pozemku:
614 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
85 m2

Na mape: Ponuka - PREDAJ: Romantická drevenica Kolárovice (ID:108-12-MACH)

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.