Kontaktné údaje

agentúra alpia, s.r.o.

A. Kmeťa 24

03601 Martin

Meno:
Aneta Ing. Daňková
Telefón:
+421 903 957 179
E-mail:
ID ponuky:
30186

Chata, Kolárovo, Kolárovo

30 000
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
400 m
2
okres Komárno
Kolárovo
Kolárovo
pred 75 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 3 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj záhradu s chatkou, v záhradkárskej/chatovej osade Čergov, vzdialenej od Kolárova iba 4 km.

Mesto Kolárovo je situované na juhozápade Slovenska, v okrese Komárno. Kolárovo patrí medzi najväčšie mestá dolnej častí Žitného ostrova. Rozprestiera sa na sútoku Malého Dunaja a Váhu.Z Kolárova vedie nová cyklotrasa po hrádzi rieky Váh až do okresného mesta Komárno.V okolí sa nachádzajú vodné plochy (zavlažovacie kanály, rybníky) vhodné na rybárčenie a relax, ako aj pekná príroda pri Malom Dunaji a Váhu. Je tu viac možnosti rekreácie (Žitný ostrov, atrakcie a turistické zaujímavosti) a to hlavne na termálnych kúpaliskách v dostupnosti 10-20km od mesta Kolárovo (Veľký Meder, Komárno, Nové Zámky a Nesvady).

Chatka (murovaná stavba) je umiestnená na pozemku o výmere 400 m2.

Na chatke boli v posledných 7 rokoch vykonané nasledovné úpravy/opravy:- vymenený krov, krytina, odkvapový systém, tatranský profil- prerobená elektroinštalácia- gresová dlažba- sadrokartónový strop- sokel, vzor tehla- vŕtaná studňa 12m + zostava čerpadla/elektromotor

Verejný vodovod je vedený v prístupovej komunikácii (pri bránke). Vodovod nie je zavedený do chatky a nie je tam ani kúpeľňa/WC.

V záhrade sú vysadené nasledovné stromy/kríky:- Asimina triloba (pawpaw) 5 odrôd, 4m vysoké stromy každý rok plodiace- Hurmikaky, odroda Gora Roman Koš- Mišpula, veľký rodiaci strom- Marhuľa, 2 odrody (Pannonia, Monastyrskij)- Jablone, 2 odrody na vysokokmeňoch (Matkino, Ligol)- Hruška, odroda Wiliemsova- Stolové odrody viniča, viac ruských/ukrajinských odrôd (Jupiter, Talizman, Julian, Monarch, Vostorg idealnyj, Anjuta, Galachad, Kišmiš osennij krupnoplodnyj, Kišmiš rebeka, Furor, Va-nesa, Concordia, Einsetseedless)Pred chatkou sú vysadené 2x Cupressus sempervirens "Stricta".Pozdĺž chodníka vedúceho od bránky až k chatke, je vysadené levanduľa, ktorá každý rok nádherne kvitne.

Bližšie informácie Vám rada poskytnem na telefónnom čísle 0903 957179 a pomôžem Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.

Plocha pozemku:
neuvedené
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
Nie je
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Elektrický prúd:
neuvedené
Terén:
Rovina
Záhrada:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.