Znížená cena !!! Na predaj Chata so záhradou a bazénom, Šaca - Viničky

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
19 m
2
Košice
Šaca 
pred 276 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 272 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Potrebujete oddych , relax po pracovnom dni?

Toto miesto Vám učaruje.

Jedná sa o chatu so záhradou a s bazénom. Leží na mierne svahovitom pozemku pod lesom, v tichom a slnkom zaliatom prostredí.

Je to trojpodlažná murovaná chata so zastavanou plochou 19 m 2  a obytnou plochou 50 m 2 . Na pozemku o rozlohe 301 m 2  je kvalitný bazén, ešte v záruke, ktorý je do polovice jeho výšky, vsadený do zeme. V chate nájdete na prízemí kuchyňu s novou linkou, sporákom na plyn, mikrovlnnou rúrou a chladničkou, ako aj kuchynský stôl. Vedľa je toaleta spolu s menším sprchovým kútom. Odpad je vedený žumpou. o poschodie vyššie je obývacia časť, kde nájdete gauč, pekný krb, ktorým vyhrejete celú chatu, ako aj schody, ktoré vedú do najvyššej miestnosti, kde je spiaca časť. Na najvyššom poschodí je z izby aj balkón, ktorým vidíte panorámu záhrady a aj časti celej záhradkárskej oblasti.

Okrem tejto rekreačnej chaty a bazéna nájdete na pozemku aj altánok, vonkajší krb, šopu na náradie, ako aj peknú drevenú studňu.

V tomto objekte je napojená úžitková voda, elektrina... Z tejto úžitkovej vody viete urobiť aj pitnú.

Ak uvažujete aj o celoročnom bývaní, resp. trvalom pobyte, to nie je žiaden problém. Chata má súpisné číslo a po malej rekonštrukcií a dorábke, viete túto nehnuteľnosť obývať úplne bez problémov.

Ak Vás táto nehnuteľnosť zaujala, neváhajte ma kontaktovať, všetko je lepši vidieť.

Cena za túto nehnuteľnosť + náradie potrebné k práci na pozemku je:     41 400 ,- eur

 

Realitná kancelária TVOJE BÝVANIE s.r.o. U nás máte všetko na jednom mieste.. (predaj / prenájom nehnuteľností, hypotéky, poistenie domu a vinkulácia pre banku) Sme špecialisti na hypotéky s 20 ročnými skúsenosťami na Slovenskom trhu. Poskytujeme províziu pre klienta za všetky realizované služby a právne služby zdarma. Vyhotovíme kúpne zmluvy o predaji nehnuteľnosti, vkladové listiny na kataster a samozrejme predávajúci neplatí žiadne poplatky za predaj. Ako zviditeľníme Vašu nehnutelnosť? - 25 najnavštevovanejších internetových portálov - Facebook - Azet - Noviny - Avizo, Inzercia, letáky - Sieť realitných maklérov (interných aj externých)

Plocha pozemku:
301 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
2
Podpivničený:
neuvedené
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
50 m2
Zastavaná plocha:
19 m2
Vnútorný kozub:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.