predaj reakreačný objekt v obci Králiky, kapacita 26 osôb, garáž bazén, terasa, oplotený poz

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Obytná plocha:  
628 m
2
Vek stavby:  
> 50 rokov
okres Banská Bystrica
Králiky
pred 377 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 372 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj rekreačnú chatu. Nehnuteľnosť sa nachádza v horskej scenérii Kremnického pohoria v tesnej blízkosti lyžiarskeho strediska Králiky, vedľa lyžiarskeho svahu. Od Banskej Bystrice vzdialenosť 10 km. Využitie - trvalé bývanie, firemná rekreácia, rodinná rekreácia, chata ako penzión. Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve.

P O Z E M O K : v osobnom vlastníctve výmera 2060 m2.

Pozemok je oplotený. Zastavené plochy: chata, garáž. Na pozemku je bazén.

C H A T A : zastavaná plocha 203 m2 CÚP 628 m2. Je to murovaná stavba, zateplená 15 cm izolácia, nová fasáda, plastové okná. Má 3 podlažia. Kapacita ubytovania - 20 až 26 osôb.

1. podlažie: vstupná chodbička, chodba, technická miestnosť, slúži ako dielnička, sklad, spoločenská miestnosť - stoly, stoličky, sedacia súprava, kuchyňa - kuchynská linka, dva sporáky, umývačka riadu, mikrovlnka, taniere, riady, príbory, poháre. 2 chladničky, mraziaci box, špajza, 2 toalety - dámska, pánska

2. podlažie: hala, izby, 5 izieb - izby sú zariadené manželské postele, skrine, televízory, kazetové stropy. V izbách je sprchovací kút, umývadlo a WC. Toalety - 1 WC samostatné, 1 kúpeľňa - sprchovací kút, WC, automatická práčka.

3. podlažie: 4 zariadené izby, povala prístupná

G A R A Ž : 1 garáž pri chate, 2 garáže na parkovisku.

Pri chate je vonkajší bazén (12 x 6 m) - nutná rekonštrukcia, s vonkajšia sprchou a 3 garáže (1z garáži má bránu na DO). Vonkajšie ohnisko je s vydláždeným posedením a tiež k chate prináleží zastrešené sedenie s vonkajším záhradným kozubom na grilovanie, lyžiareň a 2 uzamykateľnými skladovými priestormi na uloženie záhradného nábytku a náradia.

Pri chate je zámkovou dlažbou vydláždená: - terasa, -parkovacia plocha pre cca 6 áut s parkovacou závorou, - okolie ohniska, - zastrešený priestor na sedenie so záhradným kozubom a všetky chodníky prístupové chodníky. Objekt je napojený na vodovod a elektrickú sieť. Na pozemku je vybudovaná ČOV. Kúrenie v celej chate je zabezpečené el. konvertormi a v jedálni (spoločenská miestnosť) sa nachádza el. kachľová pec. Teplá voda je zabezpečená el. akumulačnými bojlermi. Steny interiéru sú obložené drevom – červený smrek (tatranský profil) + drevené kazetové stropy.

Rekreačná chata sa predáva s kompletným zariadením a výbavou + 2 x snežné skútre (zn.Yamaha).

Celý pozemok je ohradený s udržiavanou trávnatou plochou a okrasnými drevinami. Prístupová komunikácia k chate je asfaltová cesta. Stavebno-technické parametre chaty: tehlová konštrukcia so zateplením (15 cm), betónové stropy, plastové okná, sedlová strecha – oplechovaná, prízemie chaty tvorí dekoratívny obklad z králického kameňa, nová fasáda (zn. Teranova).

Krásne horské prostredie predstavuje ideálne miesto pre oddych a rekreáciu (športové vyžitie) v každom ročnom období: turistické trasy, horská cyklistika, hubárčenie, lyžovanie a bežecké lyžovanie po vybudovaných bežeckých trasách. Okolie chaty ponúka nádherný panoramatický pohľad na VEĽKÚ FATRU a NÍZKE TATRY.

Cena: 499000,00 EUR

Plocha pozemku:
2060 m2
Vek stavby:
> 50 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Počet nadzemných podlaží:
3
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
628 m2
Zastavaná plocha:
203 m2
Počet kúpeľní:
4+
Terén:
Rovina až mierny svah
Garáž:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Vonkajší kozub:
áno

Na mape: predaj reakreačný objekt v obci Králiky, kapacita 26 osôb, garáž bazén, terasa, oplotený poz

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.