Znížená cena! Poschodový dom blízko Dunaja v obci Kravany nad Dunajom

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
150 m
2
okres Komárno
Kravany nad Dunajom
pred 82 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 59 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Tento priestranný dvojposchodový rodinný dom stojí na pozemku s rozlohou takmer 700m2 v podunajskej dedinke Kravany nad Dunajom. Nachádza sa len 5 minút chôdze od Dunaja.

Dom je v pôvodnom, ale v zachovalom stave. V roku 2015 prebehol čiastočnou rekonštrukciou, a to výmenou okien v izbách na prízemí a kompletnou rekonštrukciou kúpeľne.

Na prízemí sa nachádza priestranná predsieň, kuchyňa, špajza, obývačka a kúpeľňa. Schodisko vedie na poschodie, ktoré pozostáva z dvoch väčších a jednej menšej izby. Jedna z izieb disponuje balkónom.

Kúrenie bolo pôvodne centrálne, využíval sa plynový kotol, ktorý aktuálne chýba. Neskôr sa používali plynové gamatky a posledné roky sa vykurovalo kachľami na tuhé palivo. V dome je zavedená obecná voda, plyn aj elektrina, všetko je však dočasne odpojené, keďže je dom neobývaný. Odpady sú riešené žumpou.

Dom je čiastočne podpivničený, nachádza sa tu kotolňa, malá pivnička a priestor pod vonkajším schodiskom sa využíval na uskladnenie tuhého paliva.

Na pozemku stojí aj samostatne stojaca plechová garáž. Za domom sa nachádzajú hospodárske budovy, ako napr. letná kuchyňa, komora a chlievy na chov zvierat. Rastie tu viacero rôznych ovocných stromov.

Dom sa nachádza v kľudnej časti obce, centrum je vzdialené len 5 min chôdze, obchod s potravinami a pošta je na skok.

Obec je známa pestovaním rôzneho ovocia a viniča, a v neposlednom rade svojimi rozsiahlymi dunajskými plážami. Je to ideálne miesto na oddych, ako aj na aktívne využitie voľného času, keďže cez dedinu vedie medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6 a taktiež je v okolí množstvo zaujímavých miest.

Najväčšie termálne kúpalisko je vzdialené len 20 km v meste Štúrovo, ktoré susedí s krásnym historickým maďarským mestom Ostrihom a najjužnejším pohorím Slovenska, Burdov. Hlavné mesto Maďarska, Budapešť s nespočetným množstvom pamiatok a atrakcií sa nachádza len 70 km od obce.

Plocha pozemku:
691 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
v blízkosti pozemku
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
150 m2
Prístupová cesta:
Asfaltová

Na mape: Znížená cena! Poschodový dom blízko Dunaja v obci Kravany nad Dunajom

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.