Dom s pozemkami, murovanou chatou a dvoj garážou s podkrovným apartmánom predaj Kremnica

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Obytná plocha:  
280 m
2
okres Žiar nad Hronom
Kremnica
pred 249 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 242 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Delta Property ponúka na predaj krásny komplex vybavený dvojpodlažným rodinným domom, dvoj garážou s podkrovným apartmánom a samostatný apartmánový domček.

Tieto sú postavené na pozemku s rozlohou 4.668 m2, ktorý z jednej strany obkolesuje lúka a les. K tomu sa ponúkajú štyri samostatné parcely s celkovou plochou 11.552 m2-ktoré sú evidované ako trvalé trávnaté porasty a ovocné sady. Sú umiestnené mimo zastavaného územia obce.

ZP domu je 113 m2, ZP murovanej chaty je 30 m2, ZP dvoj garáže je 55 m2. Rok výstavby 1990. Vykurovanie-pec na ekohrášok a slnečné kolektory. Nehnuteľnosti sú postavené z porobetónu. IS-voda, elektrika, septik. Mesačné náklady 150 eur.

Dispozícia domu: suterén-technická miestnosť, prízemie-samostatný apartmán, na poschodí je kuchyňa vybavená vstavanými spotrebičmi, jedálenským kútom, malá pracovňa, obývacia miestnosť. Z obývacej izby a z kuchyne je východ na terasu. 1. poschodie je vybavené 3 obytnými izbami. Dve izby sú prepojené vonkajším balkónom. Z poschodia vedie schodisko do podkrovnej izby a do

samostatného skladu. 2x kúpeľňa so sprchovacím kútom, umývadlom a WC.

Dvojgaráž: je vybavená  podkrovným bývaním s kuchyňou, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC. Zadnú miestnosť, ktorá je súčasťou garáže je možné využiť ako saunu. Pred vstupom do podkrovia je príjemné posedenie s vonkajším krbom.

Murovaná chatka: prízemie-menšia kuchyňa, podkrovná spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC. Pri chatke je vonkajšie posedenie.

Celý komplex je vhodný ako investičná príležitosť- ponúka okrem bývania aj možnosť podnikania napr. v cestovnom ruchu,kde

je možnosť ubytovať cca. 12 osôb.

Lokalita: krásna príroda, centrum ktoré je len pár minút ponúka výbornú občiansku vybavenosť- obchody s potravinami,banky,reštaurácie, múzeá, škola, škôlka, lyžiarske strediská Skalka a Krahule.  Prístupová cesta je asfaltová, celoročne udržiavaná, parkovanie -garáž 2 autá,vonkajšie státie 4 autá, pred bránou parkovacia plocha pre 3 autá. 

Vzdialenosť od Žiaru nad Hronom 17 km, od Zvolena 39 km,výborné dopravné spojenie vďaka SAD,ŽSR a cesta 1. triedy.

  

Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Plocha pozemku:
4668 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
280 m2
Zastavaná plocha:
113 m2
Terén:
Mierny svah
Prístupová cesta:
Asfaltová
Vonkajší kozub:
áno

Na mape: Dom s pozemkami, murovanou chatou a dvoj garážou s podkrovným apartmánom predaj Kremnica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.