EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na predaj nádherný rekreačný dom

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Obytná plocha:  
192 m
2
okres Žilina
Kunerad
pred 249 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 240 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj dvojpodlažný rekreačný dom v tichom prostredí v chatovej oblastí v obci Kunerad pri kúpeľnom meste Rajecké Teplice. K domu vedie celoročne dobre prístupná asfaltová cesta. Výmera pozemku je 595 m2 z toho zastavaná plocha je 192 m2.

Dom je vhodný na rekreačné účely ako víkendová chalupa, trvalé bývanie, ale aj na podnikateľský zámer na prenájom, pretože súčasný vlastník nehnuteľnosti vyriešil priestor domu apartmánovo. Je udržiavaný a kompletne zrekonštruovaný. Dispozícia domu je nasledovná: vstupná chodba, spoločenská miestnosť s krbom, plne vybavená kuchyňa, spálňa, kúpeľňa s vaňou a samostatné wc a schodisko na poschodie.

Na poschodí sa nachádza jedna izba s výstupom na balkón. Druhá časť poschodia domu má samostatný vstup cez vonkajšie schodisko. V tejto časti domu sa nachádza samostatný apartmán s výmerou 50 m2, ktorý je vybavený vstupnou chodbou, kúpeľňou so sprchovacím kútom a samostatným WC. Apartmán ďalej tvoria dve samostatné izby s výstupom na balkón a priestor pre kuchynský kút. Ďalšia časť domu je tiež riešená ako samostatná bytová jednotka, do ktorej je vstup taktiež samostatným vchodom a je vybavená jednou izbou, kúpeľňou s WC a zariadeným kuchynským kútom. Kúrenie v celom dome je riešené elektrickým podlahovým kúrením a krbom s prieduchom do každej izby. V každej kúpeľni je navyše rebríkový radiátor. K domu patrí aj priestranná garáž s dielňou a s pivnicou spojenou s technickou časťou domu. V cene je kompletne zariadenie rekreačného domu.

Odporúčam vidieť osobne.

Cena: 135 000 €

V prípade otázok nás kontaktujte telefonicky: 0917 222 929 alebo emailom: patricia.capkova@renomereal.sk a nehnuteľnosť vám pôjdeme radi osobne predstaviť.

Plocha pozemku:
neuvedené
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
192 m2
Počet kúpeľní:
3

Na mape: EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na predaj nádherný rekreačný dom

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.