Chata priamo na pláži s nádherným výhľadom – Domaša Dobrá

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
90 m
2
okres Vranov nad Topľou
Kvakovce
pred 73 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 73 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne Vám ponúkame rekreačnú chatu v lukratívnej a najviac vyhľadávanej lokalite Domaša – Dobrá. Ide o vysoko frekventovanú turistickú oblasť najmä počas letnej sezóny známu aj prístavom lode Bohemia, rôznymi festivalmi, športovými podujatiami či vodnými atrakciami.

Chata, postavená na pláži s priamym vstupom do vody, pozostáva z dvoch podlaží a podkrovia. Na prvé podlažie sa vstupuje dolnou terasou a nachádza sa v ňom väčšia izba s krbom, kuchynkou a kúpeľňou s WC.

Druhé podlažie tvorí chodba, kúpeľňa s WC, kuchyňa a izba s kachľovou pecou. Na hornú terasu sa vchádza z izby horného podlažia alebo po schodoch z vonku. Môžete si na nej spríjemniť ráno a vychutnávať príjemnú kávu s nádherným výhľadom na Domašu. Podkrovie pozostáva z dvoch dvojposteľových izieb.

Chata má po celom obvode odvodnené a odizolované základy. Konštrukciu chaty tvoria kameň, pálená tehla a drevo. Napojená je na vodu z vlastnej studne, elektrinu a odpad je zvedený do žumpy. Vykurovanie domu je na tuhé palivo. Strecha a podkrovná časť je zateplená.

Prístupová cesta je zo začiatku asfaltová, následne panelová. Celková plocha pozemku je 591 m2. Spodnú časť pozemku od vody oddeľuje oporný múr. Prístup k vode zabezpečujú schody. Pláž je piesočnatá.

Najväčším bonusom tejto chaty je lokalita - priamo na pláži. Chata je vhodná na investičné účely. Budúcemu majiteľovi dopraje vytúžený relax v obľúbenom a tichom prostredí s možnosťou rybárčenia alebo aj hubárčenia v neďalekom lese.

Viac informácií či fotografií nájdete na webe www.romantickechalupy.sk

Plocha pozemku:
591 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
90 m2
Prístupová cesta:
Asfaltová
Vnútorný kozub:
áno

Na mape: Chata priamo na pláži s nádherným výhľadom – Domaša Dobrá

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.