Predaj celoročne obývateľnej chaty v Ladcoch

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
100 m
2
okres Ilava
Ladce
pred 305 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 207 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj celoročne obývateľnú chatu v obci  Ladce. Chata je postavená na pozemku o výmere 783m2 mimo zastavaného územia uprostred lesa, postavená z kvádrov v r. 1969. Fasáda chaty je z brizolitu, strecha plechová, vnútro chaty je obložené drevom. Oná sú pôvodné, drevené.  Prízemie hala, obývačka, komora, kuchyňa, kúpeľňa . Poschodie detská izba, spálňa. Väčší balkón z detskej izby.Chata je napojená na obecný vodovod, rozvod el. energie, vlastná žumpa. Kúrenie je pevným palivom. Lesná príjazdová cesta. Chata  je celoročne obývateľná, mesačné náklady cca 25e. Energetický certifikát nemá.

 Pri predaji nehnuteľnosti je cene zahrnuté:  zabezpečenie výpisu listu vlastníctva z katastra nehnuteľností (príp. fotokópie z katastrálnej mapy), vybavenie financovania, podrobná analýza najlepšej ponuky bánk, osobná účasť makléra pri obhliadkach nehnuteľnosti, zabezpečenie návrhov zmlúv a dokumentov v spolupráci s advokátskou kanceláriou,  osobná účasť pri podpise dokumentov, osobná účasť makléra pri finančných operáciách, odovzdanie dokumentov do katastra nehnuteľností, zabezpečenie výpisu listu vlastníctva s plombou (na základe plnej moci vlastníka), asistencia pri odovzdávaní nehnuteľnosti, usmernenie pri prehlásení médií z predávajúceho na kupujúceho.

 V prípade záujmu poskytujeme aj poradenstvo pri výbere HU a zabezpečujeme financovanie kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom HU spolu s poistením osôb a majetku.. Spolupracujeme so všetkými bankami a poisťovňami.

 

Plocha pozemku:
783 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
100 m2

Na mape: Predaj celoročne obývateľnej chaty v Ladcoch

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.