CHATA PRI LYŽIARSKOM STREDISKU V KRÁSNOM PROSTREDÍ - OBEC LÁTKY

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chalupa

Obytná plocha:  
110 m
2
okres Detva
Látky
pred 88 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 49 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj chatu obklopenú nádhernou prírodou, pri lyžiarskom stredisku - obec Látky.

Spodná časť je postavená z kameňa, nachádza sa v nej kotolňa a ďalšia miestnosť, veľmi vkusne zariadená, pripomínajúca "minibar". Zvyšná časť je z dreva. Celková výmera pozemku vrátane zastavanej plochy je 338m2.

Popri chatke vás zavedú schody do hlavného vstupu, ktorý ponúka prístrešok, vhodné miesto na ranné posedenie pri káve, poprípade vedľa chatky je možné vybudovať altánok. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, po ľavej strane je kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaleta. Nasleduje veľká obývacia miestnosť s balkónom a krbom, z ktorej sa viete dostať do kuchyne. 

Následne sa po schodoch dostanete na poschodie, kde sa nachádzajú dve samostatné izby, jedna s balkónom. Celkovo tieto dve miestnosti disponujú až 10 miestami na spanie. 

Ďalšie schodíky vás zavedú až na podkrovie, ktorého priestor sa núka taktiež na obytné využite. Celková podlahová plocha je až 110 m2. 

Chata je napojená na elektrinu, odpad je riešený trativodom, na vodu je určené miesto vrtu, pri vážnom záujme je možné chatu na vodu napojiť, v tom prípade bude CENA 89 000 €. Kúrenie je ústredné aj krbové, strecha plechová. Predáva sa zariadená, tak ako môžete vidieť na fotkách. K nehnuteľnosti vedú dve obecné cesty, čiže s prístupom problém nie je, od spodnej cesty je potrebné vyjsť len pár schodov.

Priamo v dedine sa nachádzajú dva obchody, miestne pohostinstvo aj reštaurácia. Lokalita vďaka svojej polohe ponúka množstvo turistických aj cyklistických trás, za zmienku stojí aj vrch Poľana. Oproti na svahu môžete vidieť lyžiarske stredisko vedľa známeho hotelu Zerrenpach.

Vzdialenosť od mesta Zvolen je len 35 minút cesty, do Banskej Bystrice necelá hodina, do Bratislavy sa viete dostať za 2 hodiny, až na posledných 20 kilometrov celý čas po diaľnici.

Pokiaľ hľadáte po pracovnom týždni tiché, výnimočné miesto na oddych s pravým horským vzduchom, ste na správnom mieste. Odporúčam osobnú obhliadku. 

Vychutnajte si video z dronu, stačí skopírovať link --> https://www.youtube.com/watch?v=jjrRUzv5mys

certifikovaný realitný maklér / člen realitnej únie

V cene sú zahrnuté komplexné služby RK vrátane právneho servisu - vypracovanie všetkých druhov zmlúv potrebných k predaju a štandardných poplatkov spojených s predajom.

Popis nehnuteľnosti, text a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti KARIN & PARTNERS real s.r.o.

Plocha pozemku:
338 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
110 m2
Zastavaná plocha:
107 m2

Na mape: CHATA PRI LYŽIARSKOM STREDISKU V KRÁSNOM PROSTREDÍ - OBEC LÁTKY

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.