REZERVOVANÉ - EXLUZÍVNY PREDAJ HORSKEJ REKREAČNEJ CHATY v CHKO ČERTOV

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
78 m
2
okres Púchov
Lazy pod Makytou
pred 87 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 78 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

N054-13-OTKA3

RK Nové bývanie Vám vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúka na PREDAJ krásnu HORSKÚ CHATU v chránenej krajinnej oblasti JAVORNÍKOV na ČERTOVE v blízkosti lyžiarskeho svahu.

REKREAČNÁ HORSKÁ CHATA na ČERTOVE:

Chata je murovaná z tehly a kameňa, obložená z časti prírodným kameňom a drevom, čiastočne podpivničená, má zateplené podkrovie, je zariadená, plne funkčná, pripravená pre nových majiteľov.

Pozostáva z troch nadzemných podlaží, má 2 samostatné vstupy, úžitkovú plochu 78 m2, na krásnom pozemku 450 m2 priamo pri lese.

Na prízemí vstupujeme prednými dverami do priestrannej obývacej izby spojenej s jedálenskou časťou. V miestnosti sa nachádza murovaný otvorený krb na vykurovanie a spríjemnenie si chvíľ pohody na chate pri dobrej knižke alebo spoločenských hrách.

Na 1.NP sa dostaneme dvoma spôsobmi, buď priamo drevenými schodmi z obývacej časti na prízemí alebo ďalšími exteriérovými dverami zo zadnej časti horskej chaty, od lesa.

Nachádza sa tu vstupná chodba s odkladacím kútom na oblečenie a obuv, kuchyňa s elektrickým sporákom, el. rúrou, kuchynským drezom a kuchynskými policami a skrinkami. V kúpeľni je murovaný sprchový kút, umývadlo a toaleta.

Na tomto podlaží dominuje krásna veľká svetlá obývacia izba s priestrannou loggiou s výhľadom do lesa a na oklolitú prírodu - na celej stene sú veľkorozmerné drevené okná.

Na vykurovanie tu slúži liatinová piecka, ktorá príjemne vyhreje aj ďalšie podlažie.

Na 2. NP podlažie sa dostaneme po drevených schodoch, kde sú 2 samostatné spálne s posteľami, spolu pre 6 osôb, celkovo možnosť na spanie pre 10 osôb.

Horská chata sa predáva zariadená nábytkom, prípadne podľa dohody.

Chata má dva zdroje pitnej vody, spoločný vodovod pre 4 chaty a súkromný vodovod. Na vyhrievanie vody slúžia prietokové ohrievače v kuchyni a kúpeľni.

Ku chate patrí drevený domček na uskladnenie náradia a dreva na vykurovanie.

Link na 3D prezentáciu: my.matterport.com/show/?m=5BvBk4Rqjnn

LOKALITA:

Nachádza sa v chránenej krajinnej oblasti Javorníkov, v Lazoch pod Makytou, v časti ČERTOV, v blízkosti lyžiarskeho vleku.

Stačí si v zime pripnúť lyže, zlyžovať ku vleku a po skončení lyžovačky dolyžovať priamo ku svojej horskej chate a zohriať sa pri krbe a dobrom jedle.

Táto lokalita je veľmi vyhľadávaná na chatárčenie aj chalupárenie, či už obyvateľmi zo Slovenska alebo z Moravy, keďže leží 6 km od hraníc a známeho lyžiarskeho strediska Kohútka s povestnými čučoriedkovými parenými buchtami a pár hodín bicyklom od poľských hraníc. V okruhu do 15-20 km sa nachádza 8 lyžiarskych stredísk.

Takže na lyžovanie si môžete vybrať lokalitu v dvoch štátoch. Možnosť využívať aj krásne bežkárske trate s nádhernými výhľadmi a čerstvým horským vzduchom.

Okrem lyžovačiek je to raj pre cyklistov, hubárov, milovníkov tenisu, squashu, sú tu vyhrievané celoročné bazény, pivné kúpele, hotely, reštaurácie, bary...

Názov ČERTOV je staroslovensky HRANICA. Najčistejší vzduch Slovenskej a Českej republiky, chránené rastliny a živočíchy, územie európskeho významu SKUEV0102 Čertov.

Táto chata je ideálna pre milovníkov prírody, pre rodinu s deťmi, zanietených lyžiarov, cyklistov, hubárov....

Neváhajte ma kontaktovať ohľadom bližších informácií a obhliadky.

Na liste vlastníctva BEZ TIARCH , KÚPOU VOĽNÁ.

Cena: 96.000,-EUR

Suma je vrátane vypracovania kompletnej zmluvnej dokumentácie k predaju nehnuteľnosti, poplatkov za vklad do katastra, kompletného finančného poradenstva.

RK Nové bývanie Vám ponúka svoje dlhoročné skúsenosti v oblasti realitného poradenstva, kompletných právnych služieb súvisiacich s predajom a prenájmom nehnuteľností.

Text, fotografie, 3 D vizualizácie a video prezentácie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti RK Nové bývanie.

Plocha pozemku:
450 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
78 m2
Terasa:
áno
Vnútorný kozub:
áno

Na mape: REZERVOVANÉ - EXLUZÍVNY PREDAJ HORSKEJ REKREAČNEJ CHATY v CHKO ČERTOV

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.