Ponúkame Vám na predaj celoročne obývateľnú chalupu v obci Lazy pod Makytou

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
60 m
2
okres Púchov
Lazy pod Makytou
pred 188 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 163 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

VAŠE REALITY: Ponúkame Vám na predaj zariadenú celoročne obývateľnú  chalupu v obci  Lazy pod Makytou  na samote pod lesom, susediacou s jedným susedom. Obec je vyhľadávaná pre  turistiku a zimné športy nakoľko sa nachádza 8 km od  lyžiarskeho centra  SKI Čertov (5 vlekov, 7 zjazdoviek), 4 km  Kohútka na Moravskej strane. V obci sa nachádza aj škola v prírode, základná škola, škôlka, občianská vybavenosť.

Okolie poskytuje bohaté možnosti na romantické prechádzky, turistiku, cykloturistiku a hubárčenie, ideálne pre milovníkov prírody, lyžovania, bežkovania - v blízkosti 13 km SKI Čertov, kde je 5 vlekov, 7 zjazdoviek. Ďalšie 4 km smerom k českým hraniciam sa nachádza lyžiarske stredisko Kohútka, kde je 7 vlekov a 10 zjazdoviek. Ďalšie možnosti na relax a oddych sú bazén v hoteli Čertov a František - 500m a tiež letné prírodné kúpalisko Karolínka do 20 km od nehnuteľnosti.

Chalupa je plne zariadená a funkčná, možnosť celoročného prenajímania, pre "milovníkov" štýlu Retro. Chalupa sa predáva so zariadením, prípadne podľa dohody. Dispozícia pozostáva zo vstupnej chodbičky, obývačky z ktorej sa ide do izby kde sú dve poschodové postel (4 miesta na spanie), kuchyne, wc a sprchový kút. V podkroví sa nachádza dalšia velká izba po celej dlžke chalupy ,kde sú ďalšie 4 postele na spanie, v chalupe prespi 10 ľudí bez problémov.Úžitková  plocha 60 m2, rozloha pozemku 688 m2. Podlaha: dlažba, pvc, betón. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút a splachovacie wc.

Stav objektu: pôvodný stav. Konštrukcia objektu: drevená Kúrenie: krb. Sedlová strecha s podkrovím. Strešná krytina: plech. Mierne svahovitý pozemok. Na pozemku sa nachádza  elektrická prípojka (230/380V), nachádza  sa  tu aj studňa ktorej  voda je vedená samospádom do domu.

Prístup po asfaltovej ceste cca 500 m od drevenice, zvyšok cesty je po čiastočne spevnenej ceste prístupnej aj v zime terénnym vozidlom, čo je veľkou výhodou pri využívaní lyžiarskeho strediska (odporúčam pre majiteľov auta s vyšším podvozkom).V zimných mesiacoch môže byť cesta neudržiavaná.

Oblasť sa nachádza 25 km od okresného mesta Púchov s výjazdom na diaľnicu, do Bratislavy 165 km, do Žiliny 60 km.

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Obhliadku si dohodnite na tel. čísle: 0904 808 521, alebo mailom: fursten@vasereality.sk

Vzhľadom na aktuálnu situáciu (COVID-19) a na základe Opatrenia ÚVZ SR obhliadky realizujeme samozrejme za dodržania prísnych hygienických opatrení (rúška, rukavice, vzdialenosť). Dbáme na Vaše aj naše zdravie, a preto poprosíme  klientov a aby taktiež dodržali hygienické opatrenia.

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Plocha pozemku:
688 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
60 m2
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Terén:
Mierny svah
Prístupová cesta:
Asfaltová
Vnútorný kozub:
áno

Na mape: Ponúkame Vám na predaj celoročne obývateľnú chalupu v obci Lazy pod Makytou

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.