Čankov hajlok po rekonštrukcii so všetkými IS (IF1202)

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
70 m
2
okres Levice
Levice
pred 182 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 178 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Pokiaľ hľadáte chatu- hajlok v príjemnom prostredí napojený na všetky IS poďte sa so mnou pozrieť na túto nehnuteľnosť nachádzajúcu sa neďaleko Levíc v obci Čankov.

Nehnuteľnosť leží na pozemku o výmere 1572 m2 , ktorý je upravený ,udržiavaný a nachádza sa na ňom vinič a ovocný sad . V prednej časti je pozemok svahovitý v zadnej je rovina .

Pokiaľ by ste mali pocit ,že pozemok je dosť veľký - vzhľadom k tomu ,že má samostatnú prístupovú cestu aj z hornej časti máte možnosť vrchnú časť pozemku odpredať.

Chata bola postavená v roku 1990 je napojená na obecný vodovod, plyn ako aj elektriku , menené bolo veľké plast. okno na poschodí.

Na prízemí sa nachádza menšia miestnosť( kuchynka- prešovňa) ,ktorá susedí s kúpeľnou v ktorej sa nachádza sprchový kút a bojler na teplú vodu, wc bolo riešené - suché.

- hneď oproti vstupu sa nachádzajú veľké dvojité drevené dvere do krásnej udržiavanej pivnice, kde si vinári určite prídu ,, na svoje´´.

Schodišťom z vonka sa dostaneme na prvé poschodie ktorému dominuje tatranský profil a pekná piecka na pevné palivo, v podkroví sa nachádza ďalšia menšia izba ,ktorá slúži ako spálňa.

Nehnuteľnosť sa predáva aj so zariadením.

Pokiaľ hľadáte príjemné prostredie na relax, bez ďalších veľkých investícii rozhodne ste na správnom mieste a obhliadku si môžete dohodnúť telefonicky alebo mailom.

Plocha pozemku:
1537 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
áno
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
áno
Elektrický prúd:
nie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne palivové
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.