EUROPA – 7 izb. RD s veľkou parkovou záhradou, vhodná pre rodiny s deťmi – POTREBNÉ VIDIE

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chalupa

Obytná plocha:  
203 m
2
okres Levice
Levice
pred 365 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 362 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj veľký, 7 izb. rodinný dom, kameň, tehla, pórobetón. Je vhodný na trvalé bývanie, alebo ubytovacie účely s kapacitou ubytovania 16 ľudí. Dom je napojený na všetky IS.

Samostatne stojací RD je v tichej lokalite, vo veľmi dobrom a udržiavanom stave, po čiastočnej, ale rozsiahlej rekonštrukcii. Pozostáva z 3 nadzemných podlaží a krásnej klenbovej 18m2 vinnej pivnice . Má 7 izieb, 2 kuchyne, 4 WC, 3 sprchy a 2 garáže. Jedna garáž je samostatne stojaca, druhá je v suteréne domu. Úžitková plocha domu je 280m2. Celková výmera pozemku je 1770m2, z toho 640 m2 sú vinice, ovocné stromy, kríky, ihličnany a okrasné rastliny. Súčasťou domu je aj bazén, ktorý je funkčný, potrebuje však menšiu údržbu, pretože nebol používaný. Pozemok má svahovitý charakter.

SUTERÉN :

V suteréne sa nachádzajú skladové priestory, ktoré sú čisté a udržiavané a pripomínajú skôr izby ako sklady. Možnosť rôzneho využitia. Je tu aj veľká, priestranná kuchyňa, ktorá je vybavená novou kuchynskou linkou vyrobenou na mieru, plynový sporák. V ďalšej miestnosti je kotolňa s novým plynovým kotlom, garáž pre jedno auto. Zo suterénu vedie schodisko do vinnej pivnice a taktiež do domu. Má aj samostatný vchod z dvora.

PRÍZEMIE:

Na chodbe sa nachádza vstavaná skriňa, podlaha z umelého mramoru a steny obložené tatranským profilom. Z chodby sú drevené schody na poschodie.

Prízemie tvoria 3 samostatné a zariadené izby. Omietky, obloženie tatranským profilom, drevené stropy, podlahy PVC a plávajúce podlahy. V jednej z izieb je plne funkčný stavaný krb.

Kuchyňa je vybavené kuchynskou linkou a všetkými spotrebičmi. Jej súčasťou je aj stravovací kútik pre 6 osôb. Drevené obloženie a stropy. Z kuchyne je vchod do menšej špajze. Kúpeľňa je vybavená 2 WC a sprchou.

POSCHODIE:

Na poschodí sa nachádzajú 4 izby, kúpeľňa s 2 WC a 2 sprchovacími kútmi. Na každom poschodí je aj balkón po celej dĺžke steny.

Dom sa predáva aj so zariadením.

KONTAKT na makléra:

Mgr. Edita Farkasová

0903 908 990

edita.farkasova@rkeuropa.sk

EUROPA realitná kancelária Levice

CENA: 155 000

Cena je vrátane provízie a všetkých poplatkov súvisiacich s prevodom nehnuteľnosti.

Vrátane provízie RK a poplatkov.

Cena zahŕňa:

1. províziu RK,

2. kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane dohodnutia podmienok a vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností,

3. notárske poplatky pri overovaní podpisov,

4. kolkové známky pri podaní návrhu na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností,

5. pre-scoring minimálne u 3 hypotekárnych bánk do 48 hodín pred zložením zálohy, kompletné hypotekárne poradenstvo a výber hypotéky presne podľa Vašich možností

Plocha pozemku:
neuvedené
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Elektrický prúd:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.