Predaj - Viničný dom s ovocným sadom a vinohradmi - Staré Levice

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
48 m
2
okres Levice
Levice
pred 349 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 301 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj Viničný dom so 14 árovým pozemkom cca 3 km od Levíc ideálnym pre hospodársky činných ľudí. Na pozemku sa nachádza vinič : Leánka, Andre, Vertaling, ovocné stromy : Marhuľe, Jablká - viac druhov, Slivky, Hrušky, Gaštan na pečenie a Orech. Celý sad je udržiavaný - pravidelne kosený,  pozemok je mierne svahovitý. Tento rok bol vynechaný jeden sezóny postrek viniča a ovocie nebolo úplne pozbierané, nedostatok času je aj hlavný dôvod predaja.

Viničný dom je čiastočne rekonštruovaný : plastové okná, podlahy, stropy, maľovky. Zavedená elektrika 220/360 s vlastnými hodinami, voda a plyn na pozemku nie sú, možnosť vybudovania studne na zavlažovanie sa využíva zber dažďovej vody. V kuchynke sa nachádza plynový sporák pripojený na plynovú bombu. Nehnuteľnosť je dvojpodlažná a podpivničená, na pozemku sa nachádza aj malá dielňa, zastavaná plocha je 23 m2. Zariadenie ako vidno na foto zarátané v cene predaja. Na prízemí sa nachádza kuchynka a terasa, na poschodí jedna izba s balkónom. Prístup je prevažne po asflatovej ceste z časti nespevnenej. 

Táto nehnuteľnosť je vhodná pre ľudí, ktorý majú záujem aj o starostlivosť o veľkú záhradu, pestovanie viniča, zber ovocia, tiež je vhodná aj na rekreáciu vzhľadom na lokalitu.

Cena 20 000 €

Plocha pozemku:
1396 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
48 m2
Zastavaná plocha:
23 m2
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.