REKREAČNÝ AREÁL S MOTORESTOM a CHATKAMI LEVOČA

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Obytná plocha:  
650 m
2
Vek stavby:  
< 30 rokov
okres Levoča
Levoča
pred 361 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 360 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

PONÚKAME NA PREDAJ AREÁL MOTORESTU S CHATKAMI  5 km od Levoče  

Ponúkame na predaj rekreačný areál s motorestom &quot;Starý mlyn&quot; a piatimi chatkami. CelýaAreál  je postavený na pozemku, ktorý je katastrálne rozdelený do dvoch katastrálnych území. Ide o kataster Dlhé Stráže a kataster Iliašovce.

Výmera celého areálu aj s pozemkami je 45611 m2

Zastavaná plocha motorestu má výmeru 647,99 m2.

Zastavaná plocha jednej chatky je cca 277 m2 

POPIS MOTORESTU

 Ide o trojpodlažnú prevádzkovú budovu určenú pre reštauračné a ubytovacie služby. Objekt má charakter prevádzkovej budovy - reštaurácia, stravovanie, ubytovanie. . Má celoročnú prevádzku. Iné využitie nehnuteľnosti sa nepredpokladá.  Nachadza sa tu 10 izieb a dva apartmány.  

V I. podzemnom podlaží sa nachádza hala so schodišťom, bar so skladom, priestor prevodov, sedenie, sociálne priestory. 

Na prízemí sa nachádza vstupná hala so schodišťom, reštaurácia, office, kuchyňa, skladovacie, hospodárske  a sociálne zariadenia. 

Na 1. poschodí sa nachádza kaviareň, office, hala, sklad potravín, salónik a sociálne zariadenia. 

Technický popis :

Základy sú betónové s vodorovnou a zvislou izoláciou proti zemnej vlhkosti. Zvislé konštrukcie murované  z tehál. Stropy sú železobetónové s rovným podhľadom. Krov je drevený sedlový a manzardový. Krytina je  z azbestocementových šablón na debnení. Klampiarske konštrukcie z pozinkovaného plechu úplné. Vonkajšie omietky brizolitové. Vnútorné omietky vápenné štukové v kombinácii s dreveným obkladom.

V sociálnych miestnostiach a kuchyniach sú prevedené keramické obklady.

Schody sú kovové so stupňami z dosiek  z umelého kameňa v oceľovom ráme bez podstupníc a betónové s PVC.

Dvere sú hladké drevené a plastové zasklené. Okná sú drevené zdvojené a časť plastové.

Povrchy podláh (podľa charakteru miestnosti) - PVC, keramické, kamenná dlažba a cementový poter.

Vykurovanie je ústredné. Kotol je umiestnený v kotolni, je na tuhé palivo - drevosplyňujúci. V jedálni na prízemí je krb s uzavretým ohniskom.

Elektrická inštalácia svetelná a motorická. Budova je opatrená bleskozvodom. Rozvod studenej a TÚV oceľovým potrubím. Vnútorná kanalizácia je z liatinových rúr. Ohrev vody je centrálny v elektrickom zásobníkovom ohrievači. Vybavenie kuchýň je bežnou elektrickou kuchynskou technológiou, sporáky sú na propán-bután (bomby).

Sociálne zariadenia sú bežné štandardné.

V objekte sa nachádza jeden osobný a jeden potravinový výťah.

V objekte je prevedený rozvod TV a telefónu pod omietkou

Odsávanie zo sociálnych zariadení je zabezpečené ventilátormi.  Prevádzková budova podľa kolaudačného rozhodnutia je v užívaní od r. 1993. 

Technický stavaj vzhľadom na vek, jej údržbu je na dobrej úrovni. Prvky dlhodobej životnosti si nevyžadujú generálnu opravu. Životnosť objektu je  stanovená na 100 rokov. Podľa umiestnenia nehnuteľnosti a účelu na ktorý sa využíva, je možné vylúčiť riziká pri užívaní nehnuteľnosti. V danej lokalite neboli zistené riziká, ktoré by vplývali na využívanie nehnuteľnosti.

CHATY : 

 Ide o päť dvojpodlažných chatiek, určených na rekreačné ubytovanie. Celková výmera jednej chaty   je cca 396,91 m2. Podkrovie má výmeru 119,66 m2. Prvé nadzemné podlažie s výmerou 277,25 m2. Chatky sú rozdelené na polovicu a každá má vchod z jednej aj druhej strany. Takže sú využiteľné obe časti zvlášť.

Výmera jednej polovice chaty je cca 138, 76m prízemie a 59,83 m podkrovie.

 

Chaty sú situované v areáli motorestu. Každá  z chatiek sa skladá z dvoch samostatných buniek so samostatným vstupom ktoré majú rovnakú zastavanú plochu s rovnakou dispozíciou zrkadlového obrazu a tvoria jednu chatu s jedným súpisným číslom. Sú to prízemné nepodpivničené objekty s podkrovnými priestormi. Na prízemí je vstupná časť, chodba, kúpeľňa  s WC a izba. V podkroví je izba.

 

Stavebno-technický popis.

(Popis platí pre všetky chaty). Základy sú betónové s izoláciou proti zemnej vlhkosti. Podmurovka betónová s obkladom z opracovaného kameňa. Murivo hr. 40 cm z tehál. Priečky sú tehlové. Vonkajšia povrchová úprava murovaných častí vápenno-cementová hladká omietka v kombinácii s dreveným obkladom. Vnútorné povrchové úpravy tvorí vápenná omietka s dreveným obkladom. Strop je betónový s rovným podhľadom nad I.NP a drevený trámový v podkroví. Strešná krytina je z pozinkovaného plechu.

Dvere sú plné drevené dyhované. Okná sú zdvojené drevené. Okenice drevené. Podlahy keramická dlažba. Schody do podkrovia sú drevené z mäkkého dreva  s podstupnicami.

Vykurovanie je ústredné, plynovým kotlom, panelové radiátory. Elektrická inštalácia svetelná. Na streche je osadený bleskozvod.

Odkanalizovanie je do vlastnej areálovej ČOV. Zdroj TÚV je elektrický zásobníkový ohrievač.

Plyn je z vlastného veľkoobjemového zásobníka plynu, ktorý je situovaný v areáli motorestu ako samostatný objekt.

Zo zariaďovacích predmetov sa v každej časti chaty nachádza umývadlo, záchodová misa so spodnou splachovacou nádržkou, sprchovací kút, vstavaná skriňa, pákové nerezové batérie. Vonkajšie vstupné schody sú betónové s povrchom z keramickej dlažby.

 

Objekty sú dobrom stavebno-technickom stave. Životnosť každej chaty stanovujem na 100 rokov.

Obec Dlhé Stráže, na ktorej časti katastrálneho územia sa nehnuteľnosť nachádza, je  obcou  s počtom obyvateľstva cca  500. Má vybudovanú občiansku vybavenosť - základná  škola, zdravotné stredisko, cirkevné stavby, sieť malých  obchodných jednotiek, poštu, obecný úrad. Má vybudovanú kompletnú sieť technickej infraštruktúry - vodovod, kanalizáciu, plyn, elektro rozvody, telekomunikačné rozvody. V blízkosti predmetnej nehnuteľnosti sa nenachádza rozvod plynu.

POZEMKY - DLHÉ STRÁŽE : 

V areáli sa nachádzajú pozemky  ktoré  sú mimo zastavanej časti obce Dlhé Stráže. Prístup k nim je zo štátnej cesty Poprad - Levoča, ďalej po vlastnej spevnenej komunikácii. K pozemku sú privedené všetky inžinierske siete okrem plynu (vodovod, kanalizácia, elektrika).

V zmysle schváleného územného plánu obce je lokalita v ktorej sa pozemok nachádza určená pre výstavbu rekreačných zariadení. Na pozemku je situovaný areál motorestu &quot;Starý mlyn&quot;.

Výmera pozemku je 26 420 m 2

POZEMKY - ILIAŠOVCE :

K areálu patria aj  pozemky, ktoré sa nachádzajú mimo zastavanej časti obce Iliašovce. Prístup k nim je zo štátnej cesty Poprad - Levoča, ďalej po vlastnej spevnenej komunikácii. K pozemku sú privedené všetky inžinierske siete okrem plynu (vodovod, kanalizácia, elektrika). V zmysle schváleného územného plánu obce je lokalita v ktorej sa pozemok nachádza určená pre výstavbu rekreačných zariadení. 

 Obec Iliašovce je  obcou s počtom obyvateľstva cca  900, leží v strede medzi dvoma okresnými mestami, Spišská Nová Ves a Levoča . Obec je svojou polohou výborným východiskovým bodom do všetkých centier Vysokých Tatier a Slovenského Raja. Je vzdialená 20 km od Popradu a 4 km od Levoče. Do obce premáva autobusová doprava.  V obci je zdravotné stredisko, spoločenský dom, menšie obchody, cirkevné stavby, obecný úrad, škola.

 Obec Dlhé Stráže je  obcou s počtom obyvateľstva cca  500. Obec je svojou polohou výborným východiskovým bodom do všetkých centier Vysokých Tatier a Slovenského Raja. Je vzdialená 20 km  od Popradu a 4 km od Levoče. Do obce premáva autobusová doprava z Levoče.  V obci je zdravotné stredisko, spoločenský dom, menšie obchody, cirkevné stavby, obecný úrad, škola 1. stupňa.

 

Výmera pozemku je 19 191 m2

V areáli sa nachádza vlastná 40m studňa s čerpadlom a 4000 l vodojem . Tiež kanalizácia a chatky sú napojené na septik . Cez pozemkyy preteká potok a nachádza sa tu aj teplý prameň , čo je obrovská výhoda na rekreaciu . Pozemok disponuje obrovským parkoviskom o výmere 4000 m 2,

Cena celého rekreačného arealu s chatkami a motorestom je 345 900 Eur 

Meno makléra :

 

Mária Očenášová ,

Tel.: 0903 125 404 ,

Email.: ocenasova@viprealdevelopment.sk

 

 

 

Realitná kancelária

VIP REAL DEVELOPMENT s.r.o.

Office : Drobného 16, Bratislava

Tel.: 0903 125 404 , 0911 125 405

rk@viprealdevelopment.sk

http://viprealdevelopment.sk

 

 Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom VIP REAL DEVELOPMENT ???

Neplatíte žiadne poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti, okrem bezplatného právneho servisu ,

spracovania kúpno predajných zmlúv, spracovania návrhu na vklad, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu vkladu do katastra , správne poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách.

 

V spolupráci s finančným a obchodným partnerom spoločnosťou GEPARD FINANCE s.r.o  Vám vieme zaistiť na jednom mieste mimoriadne výhodnú hypotéku alebo úver pre developerskú spoločnosť , šitý na mieru práve pre tento projekt. Kompletný servis máte zabezpečený pohodlne a bezpečne.

 

Realitná kancelária

VIP REAL DEVELOPMENT s.r.o.

Office : Drobného 16, Bratislava

Tel.: 0903 125 404 , 0911 105 405

rk@viprealdevelopment.sk

http://viprealdevelopment.sk

 

 

 

 

Plocha pozemku:
45611 m2
Vek stavby:
< 30 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Počet nadzemných podlaží:
3
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
650 m2
Počet kúpeľní:
4+
Počet WC:
4+
Terén:
Rovina až mierny svah
Prístupová cesta:
Asfaltová
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.