REZERVOVANÉ. Luxusná nehnuteľnosť na predaj v krásnom prostredí Liptova

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
100 m
2
okres Liptovský Mikuláš
Liptovská Anna
pred 130 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 122 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj nehnuteľnosť vhodnú na rekreačné využitie, bývanie, alebo podnikanie. Jedná sa o zrekonštruovaný objekt situovaný do krásnej prírody obce Liptovská Anna. Keď vojdete za bránu zvonka nenápadnej nehnuteľnosti ocitnete sa na pozemku (1024m2) na ktorom stoja tri samostatné domy.

Hlavný dom prešiel veľkou rekonštrukciou. Na prvom podlaží sa nachádzajú dve spálne, dve kúpeľne a kuchyňa s priestrannou obývačkou. Kúrenie je tu ústredné na tuhé palivo, alebo elektrické. Odpad je napojený na žumpu. V roku 2021 bola na murive domu urobená chemická injektáž.

Podkrovie tohto domu je pripravené na ďalšiu bytovú jednotku. Má samostatný vstup z vonkajšej časti. Je tu vyvedená voda, elektrika a osadené okná.

V druhom domčeku je menší bezbariérový apartmán, sklad a priestranná krytá terasa.

Tretí dom je dokončený zvonka. Pôvodne tu bol plánovaný wellnness s vinárňou, ale vďaka svojej rozlohe tu môžu byť ďalšie dve zaujímavé bytové jednotky. Využite tohto priestoru bude v rukách nového majiteľa.

Centrálna časť celého objektu je záhrada. Nachádza sa tu zastrešená oddychová zóna s prípravou pre záhradný krb. Parkovanie pre niekoľko áut je možné vo dvore, prípadne pred domom pod prístreškom. Nehnuteľnosť ponúka maximálne súkromie a výhľady na krásnu okolitú prírodu obce Liptovská Anna. Viac info po telefóne.

Obec je vzdialená od mesta Liptovský Mikuláš (19km) a Ružomberku (20km). K Maríne Liptov je 4 km, Aquapark Tatralandia 14km, Aquapark Gino Paradise Bešeňová 9km.

Plocha pozemku:
1099 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
100 m2
Prístupová cesta:
Asfaltová

Na mape: REZERVOVANÉ. Luxusná nehnuteľnosť na predaj v krásnom prostredí Liptova

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.