Zlacnená nehnuteľnosť!! Na predaj rekreačný objekt Liptovská Teplá

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
700 m
2
Vek stavby:  
> 50 rokov
okres Ružomberok
Liptovská Teplá
pred 373 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 349 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Máte podnikateľského ducha? Hľadáte dobrú investíciu? Chcete podnikať v turistickom ruchu? Tak potom je táto nehnuteľnosť to pravé pre Vás!

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj historickú stavbu v centre obce Liptovská Teplá vo vyhľadávanej rekreačnej oblasti regiónu Liptov. Výborná strategická poloha obce Liptovská Teplá, ktorá sa nachádza 2 km od vodnej nádrže a aquaparku Bešeňová, 6 km od kúpeľov Lúčky, 8 km od vodnej nádrže Liptovská Mara a aquaparku Tatralandia a iba 12,5 km od Malinô Brdo Ski & bike park Ružomberok, predurčuje túto nehnuteľnosť na podnikateľské využitie.

Dnes už historická budova mlyna bola postavená v roku 1879 ako kamenná stavba na základoch 20m x 10m na pravej strane potoka Teplianka pretekajúceho obcou. Stavba stojí na pozemku o výmere 1483 m2. Pôvodný mlyn bol dvojpodlažný, no postupom času bol prebudovaný na trojpodlažný a po začatí poslednej rekonštrukcie bola urobená príprava na zobytnenie i štvrtého podlažia. Súčasný majiteľ dal vypracovať projekt na rekonštrukciu budovy a jej prebudovanie na penzión. Renovácia bola započatá, pričom boli kompletne vybudované všetky inžinierske siete vrátane kanalizačnej prípojky. Pôvodná strecha bola rozobratá, bol položený nový betónový veniec, na ktorom bol postavený nový krov a položená plechová strešná krytina. V pôvodnej časti mlyna na prvom poschodí boli osadené nové drevené okná a dobudované priečky, nakoľko to bolo súčasťou už spomínaného projektu rekonštrukcie na penzión. Pod budovou sa nachádza stará klenbová pivnica.

Súčasný stav budovy a započatej rekonštrukcie umožňujú budúcemu majiteľovi, práve vďaka svoje jedinečnej polohe neďaleko rekreačných stredísk zimných i letných športov, všestranné využitie napríklad ako penzión, sídlo firmy, prenájom/predaj súkromných apartmánov, predajňa športových potrieb, reštaurácia, motorest...

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Nevyhovuje táto nehnuteľnosť Vašim predstavám? Nenašli ste Vašu vysnívanú nehnuteľnosť v našej ponuke, ani v ponuke iných RK? Volajte makléra alebo kontaktujte kanceláriu a zapojte sa do programu „Bývajte s RE/MAX!“ Podľa Vami zadaných kritérií Vám pomôžeme Vašu vysnívanú nehnuteľnosť nájsť v ponuke celého trhu.

Plocha pozemku:
neuvedené
Vek stavby:
> 50 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
3
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
700 m2
Zastavaná plocha:
200 m2

Na mape: Zlacnená nehnuteľnosť!! Na predaj rekreačný objekt Liptovská Teplá

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.