PREDANÉ Rekreačný dom pre splnenie Vašich snov ID: 105-13-BIDZa

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chalupa

Obytná plocha:  
92 m
2
okres Liptovský Mikuláš
Liptovský Mikuláš
pred 88 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 75 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

ID: 105-16-BIDZa

Túžite tráviť viac času v prekrásnom prostredí Liptova? Tak táto ponuka je práve pre Vás.

Krásy prírody Liptova sa stali najvyhľadávanejšou oblasťou turizmu a práve tu Vám ponúkame na predaj novopostavený Rekreačný dom, ktorý sa nachádza vo výbornej lokalite medzi dvoma najznámejšími aquaparkami Bešeňova a Tatralandi, lyžiari zas ocenia krásu Nízkych tatier Chopok.

Dvojpodlažná Rekreačná chata s úžitkovou plochou 92m2 sa predáva aj s pozemkom o rozlohe 391m2 a podielom na prístupovej ceste

Skolaudovaná bude do 2 mesiacov a ponúka ešte priestor na dotvorenie interiéru podľa vlastných predstáv.

Voda je riešená centrálnou studňou a odpad centrálnou žumpou. Chata je napojená na elektriku a o údržbu okolia ako aj spoločných zariadení sa postará spoločnosť za mesačný poplatok, takže Vy si môžete bezstarostne užívať túto Nehnuteľnosť.

Stavba je zrealizovaná z porfixu o hr. 375mm, zateplená fasádnym polystyrénom o hr. 200mm. Strešná krytina je z falcovaného plechu, izolácia stropu je z fúkanej peny o hr. 350mm, okná plastové 3-sklo, chata sa predáva v štandarde, kde budú zariadené kúpeľne, plávajúce podlahy a interiérové dvere, exteriérové žalúzie na všetkých oknách na 1.NP, predpríprava na klimatizáciu.

V dolnej časti dom disponuje vstupnou chodbičkou, kúpeľnou so sprchovacím kútom a toaletou, krásnou obývacou miestnosťou s kuchyňou, je tu predpríprava na krb, alebo kachlovú pec čiže o teplo domova a príjemnú atmosféru pras-kajúceho dreva je postarané. Nachádza sa tu aj technická miestnosť a úložný priestor pod schodiskom.

Na poschodí sa nachádza priestranná kúpeľňa s vaňou a toaletou a aj odtiaľto je prekrásny výhľad na okolitú prírodu a troma izbami . Z dvoch izieb je ešte výstup na balkón.

Cena 285 000Eur je schválená majiteľom a zahŕňa kompletný právny servis ako aj poplatky spojené s predajom a prevodom Nehnuteľnosti.

Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, nakoľko k predaju je už len posledný Rekreačný dom.

Video prezentácia : youtu.be/belw1GJDIlg

Plocha pozemku:
391 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
92 m2
Zastavaná plocha:
60 m2
Počet kúpeľní:
2
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.