Špecialita na Liptove. Zrubový dom na samote, veľkom pozemku a v južnom svahu

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
115 m
2
okres Liptovský Mikuláš
Liptovský Ondrej
pred 205 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 167 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Jedinečná príležitosť vlastniť jedno z najkrajších miest na Liptove. Nie, nie je to malá chatka v Jasnej ani apartmán v miestom hoteli. Na predaj je zrub postavený nad obcou Liptovský Ondrej. K zrubu prislúcha pozemok o veľkosti 3000 m2, murovaný dom s apartmánom, garážou a samostatná príjazdová cesta s rampou.

Nehnuteľnosť je postavená na južnom svahu s panoramatickým výhľadom. Celý pozemok je oplotený a udržiavaný. V tesnej blízkosti je zlatonosný potok a pri relaxovaní vo vírivke na terase môžete bežne pozorovať stádo jeleňov, alebo počúvať zvonce pasúcich sa oviec.

Zrub je napojený na kanalizáciu a vodovod. Kúrenie ústredné pomocou tepelného čerpadla. Kolaudovaný bol v roku 2008 a je v top stave. Na prízemí sa nachádza kuchyňa prepojená s obývačkou,komora, tri spálne, kúpeľňa s vaňou a WC. Jedna zo spální má svojou samostatnou kúpeľňu. Podkrovie je momentálne využívané ako odkladací priestor, ale je tu vyvedená voda, elektrika i centrálny vysávač. Tento priestor je vzdušný, priestranný s možnosťou dobudovať tu ďalšiu bytovú jednotku.

Terasa s posedením a vonkajším jacuzzi je orientovaná na južnú stranu s výhľadom. V horúcich letných dňoch si môžete posedieť za domom v tieni, kde je gril a príjemná atmosféra z líp, ktoré sú pozdĺž hornej strany pozemku. Ku grilu je prechod rovno z kuchyne. Na pozemku sa nachádza dvojposchodový murovaný dom ktorého zastavaná plocha je 54 m2. Na spodnom podlaží je veľká garáž a na 1.NP je vkusne zariadený apartmán s kuchynským kútom, obývačkou, spálňou a kúpeľňou.

Nehnuteľnosť sa predáva so zariadením. Nevyžaduje si žiadnu investíciu.

Liptovský Ondrej je vzdialený od mesta Liptovský Mikuláš 9km

Plocha pozemku:
3000 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
115 m2
Prístupová cesta:
Asfaltová

Na mape: Špecialita na Liptove. Zrubový dom na samote, veľkom pozemku a v južnom svahu

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.