Ponúkame na predaj chatu v krásnom a tichom prostredí - RÚŽÍN

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
48 m
2
okres Gelnica
Margecany
pred 184 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 180 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 2 - podlažnú útulnú chatu v krásnom a tichom prostredí pri vodnej nádrží Ružín - oblasť Kozinec. Nachádza sa na svahovitom pozemku o výmere 149 m2 z čoho zastavaná plocha je 26 m2. Vzdialená je od Košíc 40 km cca 45 minút autom a v blízkosti sa nachádza taktiež vlaková zastávka.

Chata bola postavená cca v roku 1965 je v pôvodnom ale výborne udržiavanom stave s možnosťou okamžitého využívania. Je s časti murovaná a s časti drevená, strecha je z pozinkového plechu, podlahy a okná sú klasické drevené.

Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby s menším kuchynským kútom, priestrannej spoločenskej miestnosti s krbom a na poschodí sa nachádza spálňa. V zadnej časti sa nachádza priestor na uskladnenie rôznych vecí. V horúcich letných časoch si môžte posedieť na letnej terase, kde sa nachádza aj murovaný gril pre prípravu pohostenia pre Vás a Vašich hostí. V chladnejších mesiacoch si môžte posedieť v dennej miestnosti pri krbe.

Chata je napojená na elektrinu a je možnosť vybudovania vlastnej studne na pozemku. Predáva sa čiastočne zariadená.

Chata je vhodná na rekreáciu a okolie ponúka skvelé možnosti turistiky, rybárčenia a hubárčenia. V blízkosti sa nachádza obec Margecany kde nájdete obchody CBA a Milk Agro, Reštaurácia Lesnica, Pod Bránou Pizza & Bar, kostol sv. Margity, a ďalšie obchody.

Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s kúpou nehnuteľnosti..... V prípade záujmu a bližších informácii ma kontaktujte na tel. č.: 0903654343 - Nikola Janoková - certifikovaný realitný maklér NARKS

Plocha pozemku:
149 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Elektrický prúd:
áno
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Ponúkame na predaj chatu v krásnom a tichom prostredí - RÚŽÍN

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.