Iné, Martin

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Obytná plocha:  
319 m
2
okres Martin
Martin
pred 91 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 63 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj záhradkársku chatu v chatovej oblasti Fatra v lokalite Karvaša-Bláhovca.Pozemok je o výmere 319 m2, je vysporiadaný, v osobnom vlastníctve majiteľa pozemku.

Prístupová cesta priamo k chate je tiež vysporiadaná, v podielovom vlastníctve.Prístup k chatovej oblasti je celoročne udržiavaný, aj v zimných mesiacoch s možnosťou parkovania priamo pod oplotenou oblasťou, alebo aj s priamym prístupom tesne k chalupe v prípade potreby.Chata je dvojpodlažná, murovaná z tehly, podpivničená na 2/3, strecha je škridlová, okná sú drevené. Postavená a úplne dokončená bola v r. 1987, podlahová plocha jedného podlažia je 19 m2.Orientácia je južný vstup a severo - západná záhrada.IS – elektrika (platba je cca 30 eur ročne, záleží od spotreby), chemické WC je v pivničných priestoroch.

Zdroj pitnej vody je centrálny pre časť záhradkárskej osady vo vzdialenosti cca 60-70 m od chaty a je privedený z blízkeho vodojemu. Úžitková voda je rozvedená na pozemky z potoka cez čerpadlá. Obidva zdroje vody sa na zimu odstavujú. Kúrenie je cez piecku na tuhé palivo.Na pozemku sa nachádza množstvo stromov - 2x jabloň, 2x ringlota, slivka, maliny, ríbezle, egreše.Dispozícia:

pivničné priestory s chemickým WCprvé podlažie - spoločenská miestnosť s malou kuchynkoudruhé podlažie - spacia časť

V chatovej oblasti je vytvorené spoločenstvo, ktoré sa stará o správu osady. Poplatok za tieto služby je stanovený na 20 eur ročne.Záhradkárska oblasť sa nachádza priamo pod lesom, v tichom prostredí mimo hlavnej cesty.

Na nehnuteľnosť nebol vystavený energetický certifkát.

Plocha pozemku:
neuvedené
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Elektrický prúd:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.