REZERVOVANE: Na predaj Rekreačná celoročná 4 i chata, Šugov, Sauna

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
118 m
2
okres Košice - okolie
Medzev
pred 93 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 84 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

REZERVOVANE: Miesto, kde je ticho počuť a atmosféru cítiť. Skryté súkromie, čistý vzduch, pohodlie rodinného domu a veľkorysý pozemok sú len zlomkom toho, čo táto celoročne obývateľná chata ponúka.

Impulz Real, s.r.o., v „EXKLUZÍVNOM“ zastúpení Ing. Peter Plačintár, +421903806237 Vám ponúka na predaj kompletne zariadenú celoročne obývateľnú chatu 35 km vzdialenú od krajského mesta Košice, v lone Šugovskej doliny. Chata sa predáva KOMPLETNE ZARIADENÁ.

Ponúkaná nehnuteľnosť bola prijatá na základe osobnej obhliadky a so súhlasom majiteľa nehnuteľnosti.

***** 3D OBHLIADKA : https://livetour.istaging.com/b4457f47-eb47-43fc-887c-4a2a185f3fc5

**** Popis chaty: 4. izbová chata bola v uplynulých rokoch kompletne zrekonštruovaná. Jej rekonštrukcia bola ukončená v roku 2018. Prízemie chaty je postavené z kameňa, prvé a druhé poschodie sú postavené z pórobetónových tvárnic. Chata je zateplená. Sedlová strecha je pokrytá švédskou plechovou krytinou Lindab . Okná sú plastové a kryté elektrickými exteriérovými žalúziami. Vstupné dvere sú taktiež plastové.

****Dispozícia: Na prízemí sa nachádza chodba, priestranná kompletne vybavená kuchyňa (umývačka riadu, indukčná varná doska a el. Rúra), ďalej technická miestnosť, samostatná kúpeľňa a WC.

Prvému poschodiu dominuje obývacia izba, z ktorej sa vychádza na exteriérové drevené pódium. Na tomto poschodí sa nachádza spálňa so samostatne stojacou infrasaunou a kúpeľnou s WC.

Na 2. poschodí sú dve samostatné spálne, jedna z toho s východom na loggiu.

K chate prislúcha novopostavená garáž (3x6m) s el. bránou na diaľkové ovládanie. Pre posedenie s priateľmi bol vybudovaný veľký drevený altán s betónovým krbom a priľahlou drevárňou.

Obytná plocha chaty: 118 m2 Úžitková plocha: 154 m2

**** IS: elektrina 230/400 V, vlastná studňa s pitnou vodou, žumpa (možnosť osadenia ČOV), satelit. Internetové pripojenie možné cez mobilného operátora.

Vykurovanie: primárny zdroj - elektrický kotol Buderus so zásobníkom na teplú pitnú vodu, sekundárny – kotol Buderus na drevo. V celej chate sú radiátory, na prízemí v kombinácii s podlahovým teplovodným vykurovaním.

****Popis pozemku: Dominantou rovinatého pozemku je mohutný orech. Hranicu z jednej strany tvorí potok vytvárajúci príjemnú atmosféru. Pre parkovanie sú vytvorené dve kryté parkovacie miesta. Výmera pozemku : 1606 m2

Využitie: Rekreačná chata je vhodná pre klientov bez rozdielu veku, preferujúcich ticho a súkromie v lone prírody. Svojim komfortom a kompletným vybavením poskytne bezstarostné užívanie a oddych. Chata je vhodná na celoročnú rekreáciu.

Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním.

Obhliadku tejto nehnuteľnosti s bližšími informáciami Vám osobne zabezpečí certifikovaný a licencovaný rodinný realitný maklér NARKS, Ing. Peter Plačintár, mobil: 0903806237, placintar@impulzreal.sk. Teším sa na spoluprácu.

Plocha pozemku:
1606 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
nie
Počet kúpeľní:
1
Terasa:
áno
Garáž:
áno

Na mape: REZERVOVANE: Na predaj Rekreačná celoročná 4 i chata, Šugov, Sauna

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.