Novopostavená chatka blízko Dunaja v podunajskej vinárskej dedinke Moča

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
80 m
2
okres Komárno
Moča
pred 78 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 25 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Táto novopostavená chatka stojí na pozemku s celkovou rozlohou vyše 1000 m2, na okraji podunajskej vinárskej dedinky Moča, a to len 500 m od Dunaja.

Je to dvojposchodová podpivničená chatka, stavaná v roku 2016. Nebola dokončená, predáva sa teda iba hrubá stavba. Prízemie aj poschodie pozostáva z jednej veľkej miestnosti. Kúrenie bolo plánované krbom. Pred vstupom do domu je prístrešok, kde by sa dala dorobiť terasa s výhľadom do záhrady.

Záhrada má tvar písmena L, končí až pri ďalšej uličke, kde je možný ďalší prístup na pozemok po nespevnenej ceste. Pozemok je holý, bez stromov, iba predná časť chatky je od cesty oddelená ihličnanmi.

Chatka stojí pár metrov od cesty, pri ktorej vedie vodovodné potrubie a elektrina. V dome nie sú zavedené inžinierske siete.

Centrum obce je vzdialené len kilometer, kde nájsť úplnú občiansku vybavenosť a rôzne obchodíky. Miestne podmienky hodujú pestovaniu viniča, čomu svedčí veľké množstvo vinohradov v okolí chatky.

Krásne štrkové pláže Dunaja sú vzdialené len cca 500 m, ktoré sú ideálnym miestom na trávenie voľného času pri vode ako aj medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6, ktorá vedie po celej dĺžke Dunaja, až po Čierne more,

V okolí je množstvo termálnych prameňov, jedno z nich je Wellness Patince, vzdialené len 10 km od chatky, ako aj najväčšie termálne kúpalisko na Slovensku, a to Vadaš Štúrovo. Prekročením neďalekých maďarských hraníc sa ponúkajú ďalšie možnosti na výlety. A to krásne historické mesto Ostrihom, horská dedinka Vyšehrad alebo neďaleké hlavné mesto Maďarska, Budapešť.

Plocha pozemku:
1181 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
80 m2
Prístupová cesta:
Asfaltová
Vnútorný kozub:
áno

Na mape: Novopostavená chatka blízko Dunaja v podunajskej vinárskej dedinke Moča

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.