ARTHUR - Predaj 6 izbový dom, celoročné využitie, tehla, krásny široký pozemok, pekné okolie

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Obytná plocha:  
350 m
2
okres Pezinok
Modra
Pod vinicami
pred 341 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 331 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 6 izbový rodinný dom na peknom a udržiavanom pozemku s výmerou 1177 m2, príjemná a tichá lokalita MODRA - Kráľová. Výhodou je Kľudná lokalita v zastavanej časti Modry neďaleko rekreačnej oblasti Harmónia. Blízko domu je autobusová zastávka s medzimestskou dopravou, vzdialenosť do Bratislavy je asi 25 km.

Dom je možné ho dispozične rozdeliť na dva samostatné 3 izbový byty, každý na jednom podlaží. K hornému bytu je možné dorobiť samostatný vchod a schodisko zvonku. K domu patrí aj hospodárska budova, kde sú tri ďalšie miestnosti s privedenou vodou a odpadom. Je možné ich využiť ako letnú kuchyňu, alebo apartmán pre hostí. Celková úžitková plocha je cca 350 m2. 

Dom je vhodný aj na podnikanie, alebo na celoročný prenájom izieb na rekreačné účely, vzhľadom ku krásnej lokalite a blízkosti rekreačnej oblasti Harmónia. 

Výhodou je veľmi pekná a udržiavaná priestranná záhrada, ktorá poskytuje dostatok miesta a súkromia na oddych. Pozemok svojou veľkosťou umožňuje aj výstavbu ďalšieho rodinného domu v zadnej časti, prípadne aj jeho rozdelenie a využívanie dvomi majiteľmi samostatných bytov.

Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou, má novú zateplenú strechu, čiastočne prerobené horné poschodie s novými omietkami, plávajúcou podlahou v izbách, kompletnou prípravou rozvodov v kúpeľni a kuchyni, novou vaňou. Dispozícia 1 podlažia: priestranná vstupná hala, 3 samostatné izby, kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC, balkón z izby. Druhé podlažie je podobné, je možné na ňom dorobiť kuchyňu.

Dom je celý podpivničený, v suteréne je garáž, kotolňa s plynovým kotlom, miestnosť na prešovanie vína a vinárska pivnica. Je napojený na všetky inžinierske siete. Kvalitná stavba domu s možnosťou dokončania podľa vlastných predstáv. 

Pri dome je nové veľké parkovanie zo zámkovej dlažby. Veľkou výhodou je krásne a kľudné prostredie, za záhradou sú iba vinohrady. Okolie ponúka možnosti na trávenie voľného času v prírode, v blízkosti je známa rekreačná oblasť Harmónia. V Modre je dostupná kompletná občianska vybavenosť, škola, škôlky, jasle, obchody, lekári...

V cene je zahrnutá provízia pre RK, vrátane kompletného poradenstva a právneho servisu (vypracovanie zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad, hypotekárne poradenstvo. )

ARTHUR Real Estate Group je renomovaná spoločnosť, ktorá:

1. Má tradíciu - 13 rokov na realitnom trhu.

2. Má dôveru tisícov klientov, ktorým predala a prenajala nehnuteľnosť.

3. Má kontakty na desiatky tisíc ľudí, ktorým ponúka reality adresne a na mieru.

4. Má vlastný systém predaja nehnuteľností.

5. Má 28 licencovaných maklérov - tím vzájomnej pomoci a spolupráce.

6. Má tím profesionálnych právnikov a úverových odborníkov.

7. Má jasne definované hodnoty ako je dôveryhodnosť, stabilita, orientácia na zákazníkov, lojalita, etika a spoločenská zodpovednosť.

Plocha pozemku:
1177 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
áno
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
350 m2
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Terén:
Rovina
Prístupová cesta:
Asfaltová

Na mape: ARTHUR - Predaj 6 izbový dom, celoročné využitie, tehla, krásny široký pozemok, pekné okolie

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.