PREDANÉ - Na predaj 4 izbová chata v príjemnom prostredí Modra

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
77 m
2
okres Pezinok
Modra
pred 86 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 86 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj 4 izbová, dvojpodlažná chata vo vyhľadávanej lokalite Modra-Piesok v Malých Karpatoch. Chata má úžitkovú plochu 77 m2, v roku 2021 prešla kompletnou precíznou rekonštrukciou a je pripravená poskytnúť novému majiteľovi plnohodnotný celoročný relax v krásnej prírode.

V chate je zavedená elektrina 220/380V. Kúrenie je riešené krbom na tuhé palivo v obývacej izbe a čistá pitná voda je zabezpečená studňou.

Dispozičné riešenie:

Pred vstupom do chaty je terasa. V chate sa hneď po vstupe nachádza chodbička, z ktorej je prechod do kúpeľne, kde je bojler na ohrev vody, sprchovací kút, umývadlo so skrinkou a WC.

Na spodnom poschodí je obývacia miestnosť spojená s kuchyňou a jedálňou. Kuchyňa je vybavená indukčnou varnou doskou, rúrou na pečenie, chladničkou, mikrovlnkou a všetko čo človek potrebuje k trvalému užívaniu a komfortu. Obývacia izba je veľmi útulná, kde dominuje krb, ktorý je neoddeliteľnou súčasťou romantických večerov a francúzske plastové okná s čarovným výhľadom do lesa.

Z obývačky aj kuchyne sa dá vyjsť na terasu, ktorá je ideálna na grilovačky, relax a je z nej možné sledovať vysokú zver. Pod terasou je voľný priestor na ďalšie využitie a odkladaci priestor.

Na spodnom poschodí sa nachádza aj útulná spálňa so šatníkom.

Do podkrovia vedú drevené schody so zábradlím, kde sú ďalšie dve podkrovné izby.

Na pozemku sa nachádza ohnisko, drevená kôlňa a posedenie medzi listnatými a ihličnatými stromami v krásnom a tichom prostredí.

Chata je vhodná na celoročné bývanie.

Lokalita ponúka veľa možností pre milovníkov prírody a to turistika, cyklo-turistika, hubárčenie, v blízkosti lyžovanie, bežkárska trať a kúpalisko.

Plocha pozemku:
1 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
áno
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Elektrický prúd:
nie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne palivové
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.