Reality holding+ ponúka Chata Modra Piesok na predaj - TOP ponuka

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
650 m
2
okres Pezinok
Modra
pred 278 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 220 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Reality Holding + vám ponúka Reality holding + vám ponúka na predaj útulnú chatu pre minimálne 23 osôb v rekreačnej oblasti Modra- Piesok.

Chata je dvojpodlažná. Na prízemí sa nachádza spoločenská miestnosť s krbom, veľká kuchyňa, jedáleň, sklady a 3 obytné bunky, každá pozostávajúca z dvoch izieb s WC a sprchou. Na poschodí sa nachádza 6 obytných izieb s terasami, 4 malé kuchynky, dve kúpeľne s toaletou a sklad.

V suteréne sa nachádzajú technické miestnosti, bojler, kotol, sklad dreva a rozvodné skrine. Za chatou je taktiež posedenie s ohniskom a detské ihrisko.

Zastavaná plocha je 401 m2. Ostatná plocha je 187 m2. Plocha úžitková je cca 650m2. Chata prešla rekonštrukciou v roku 2005. V roku 2013 bola menená strecha a v roku 2016 bol inštalovaný nový drevosplynovací kotol. Ohrev teplej vody zabezpečuje el. bojler a solárne panely. Objekt má vlastnú studňu a žumpu.

V súčasnosti je zariadenie využívané na rôzne akcie a prenájom. Je možnosť trvalého bývania, rodinnej rekreácie, podnikové/firemné akcie, detské tábory a iné.

Poloha chaty zaručuje maximálne súkromie a relax. Veľmi dobrá dostupnosť autom a parkovanie pred objektom pre väčší počet áut.

Cena chaty je 432 600,00 EUR vrátane provízie pre RK, ktorá zaŕňa kompletný právny servis. Kúpou tejto nehnuteľnosti získate poukaz na Kanárske ostrovy! Energetická trieda: B. Ev. číslo: 130116 Kontakt maklér: +421905695391, kontakt pobočka: +421917206206. Ďalších 7000 ponúk nájdete na www.realityholding.sk.

Popis loklity: V okolí je veľa možností turistiky a cykloturistiky. V zime je v blízkosti lyžiarsky vlek a terén pre bežky. Objekt je udržiavaný, veľmi krásne a tiché prostredie.

15 minút do Modry kde sa nachádza všetko občianské vybavenie.

Plocha pozemku:
588 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Čistička
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
650 m2
Zastavaná plocha:
401 m2
Terasa:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.